torek, 30. april 2024

Meta Repovž, prejemnica priznanja za življenjsko delo v gostinstvu: njene jedi o...

Kot so zapisali v Sekciji za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, je Meta Repovž »postavila temelje trajnostnega turizma«. Sekcija za gostinstvo in turizem, ki deluje pod okriljem Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, je Meti Repovž nedavno podelila priznanje za življenjsko delo v gostinstvu. Nagrada je odpotovala na Dolenjsko, v Šentjanž, kjer že vsaj 150 let… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo