sreda, 17. julij 2024
Prevajanje.net

Sanacija ceste Brdinje-Volen

Nadaljujemo s poletnim pregledom dogajanja na terenu in poročamo z nekaterih že zaključenih projektov na gradbiščih. Odsek ceste Brdinje–Volen je bil... ravne več »

Pogonska goriva dražja

Regulirana cena 95-oktanskega bencina na bencinskih servisih zunaj avtocestnega omrežja se je opolnoči zvišala za 3,5 centa na 1,514 evra za liter. Liter dizla... koroške novice več »

Vroče poletje se nadaljuje

Tudi današnji ponedeljek bo vroč in jasen. Poletno vreme pa nas čaka tudi jutri in v nadaljevanju tedna. Preberi članek: Vroče poletje se nadaljuje na portalu... koroške novice več »

Veliki skok-zeleni prehod

Na kaj vas spominja beseda Veliki skok naprej? Na zeleni prehod? Kar blizu ste, le da je bil konec velikega skoka planiran za leto 1972, konec zelenega prehoda... e-koroška več »

Pred nami je sončna nedelja

Pozno popoldne se lahko pričakuje tudi kakšno nevihto. V prihodnjih dneh se bo nadaljevalo poletno vreme. Preberi članek: Pred nami je sončna nedelja na... koroške novice več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo