ponedeljek, 8. avgust 2022

Na Hvaru v požaru umrl moški

Na otoku Hvar je okoli poldneva zagorel borov gozd med krajema Vrbanj in Dol. V požaru je umrl moški, ki je skušal rešiti svoje imetje. Preberi članek: Na... koroške novice več »

Korupcija za telebane, 10.del

O javnih naročilih se v Sloveniji izve izredno hitro. Novice o tem se širijo kot gozdni požar. Vsi zainteresirani so takoj tudi informirani in iz vseh koncev... e-koroška več »

Prevajanje.net

Hitra obnova balkona in terase

 

Terase in balkoni imajo danes velik pomen. So površine, ki mnogim služijo kot mesto počitka in druženja. Da pa bi temu bilo res tako, je potrebna kakovostna... koroške novice več »

Vesele poletne igre

Kljub vročini se veselimo tudi poletnih iger. Malo poguma je potrebnega, da se preizkusimo v številnih disciplinah, zato pa je ob uspehih veselje še toliko... moja občina več »

Danes je mednarodni dan piva

Prvi petek v avgustu je mednarodni dan piva. Ta je iz lokalnega slavja v Santa Cruzu v Kaliforniji leta 2007 prerasel v globalno praznovanje. V Združenju... koroške novice več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo