torek, 7. februar 2023

Nova huda poškodba Tine Robnik

Slovenska alpska smučarka Tina Robnik je zaradi nove hude poškodbe kolena predčasno končala sezono, so sporočili s Smučarske zveze Slovenije. Kot so pojasnili... primorske več »

Nova huda poškodba Tine Robnik

Slovenska alpska smučarka Tina Robnik je zaradi nove hude poškodbe kolena predčasno končala sezono, so sporočili s Smučarske zveze Slovenije. Kot so pojasnili... dnevnik več »

Nova huda poškodba Tine Robnik

 

Slovenska alpska smučarka Tina Robnik je zaradi nove hude poškodbe kolena predčasno končala sezono, so sporočili s Smučarske zveze Slovenije. Kot so pojasnili... sta več »+

JNA

Pogovor z Urošem Zormanom

V zadnji Lidlovi analizi vam predstavljamo pogovor s selektorjem slovenske reprezentance Urošem Zormanom. Ljubljančan, ki je s Celjem pokoril Slovenijo in... rokomet.net več »

Uspešno prestana operacija

Pri Krim Mercatorju so sporočili vest, da je njihova francoska igralka Allison Pineau uspešno prestala operacijo diskus hernije.  Srednja zunanja je svojo... rokomet.net več »

Španija

FcTables.com

Nemčija

FcTables.comE-stave
POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo