nedelja, 7. avgust 2022

Srečanje starih brizgaln 2022

Komisija za veterane Regije Ljubljana I v sodelovanju s svetom Regije Ljubljana I in Gasilsko zvezo Škofljica organizira enajsto srečanje starih delujočih... ljubljana.si več »

Slobo, ta je zate!

Domžalski nogometaši so v 4. krogu Prve lige Telemach prišli do prvih treh točk v letošnji sezoni. V prestolnici je srečanje z Bravom odločil napadalec Ivan... domžalec več »

Ste Človek ali Stroj?

 

Ko tako počasi, v popoldanski vročini grem na kratek sprehod do bližnjega hribčka, marsikaj premlevam in se čudim: na tleh je že listje odpadlo z dreves, kot... domžalec več »+

JNA

Čipke priplesale v Moravče

Kolobarjenje se nadaljuje in razstava ČIPKE PLEŠEJO, klekljarske skupine SLAMICE, Društva Lipa, Univerze za tretje življenjsko obdobje, je gostoljubje dobila v... domžalec več »

Kandidati za župana Kočevja

Tretjo nedeljo v novembru nas čakajo lokalne volitve. Dosedanji kočevski župan Vladimir Prebilič bo kandidiral za predsednika države, zato se že iščejo novi... dnevnik več »

Gugalnice na Veliki planini

Po testni fazi bodo pod okriljem festivala Kamfest, ki se je začel v petek, prihodnjo nedeljo ob 14. uri blizu gostišča Zeleni rob na Veliki planini s cirkuško... dnevnik več »

Jeseni v prenovo mengeške šole

 

Občina Mengeš je pridobila gradbeno dovoljenje za rekonstrukcijo in prezidavo osnovne šole Mengeš. V skladu s terminskim planom se bo gradnja začela predvidoma... dnevnik več »

Sanacija tlaka v parku Zvezda

V parku Zvezda so začeli prenovo poškodovanih tlakov. Pešpoti so bile v parku Zvezda prenovljene konec leta 2019, ko so jih tlakovali z zračno in vodoprepustno... dnevnik več »

Ljubljanska ulična prehrana

Dolgo sta bila ljubljanska ulična hrana samo burek in kebab, v zadnjem času pa je tovrstna kulinarika doživela velik razvoj, stara Ljubljana je dobesedno... ljubljančani več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo