sobota, 10. december 2022

Dobra igrača ne zastara

Po dveh letih trdega dela prihaja na trg povsem slovenska inovativna lesena igrača konstrukta, ki si jo je leta 1976 zamislil legendarni slovenski industrijski... dnevnik več »

Prevajanje.net

Kam je izginila mladoletna Zoja?

S Policijske postaje Litija so sporočili, da svojci pogrešajo 15-letno Zojo Cencelj iz Vač. 15-letna Zoja Cencelj je bila nazadnje oblečena v črna oblačila.... utrip ljubljane več »

Praznični sejem na OŠ Dragomelj

 

Na Osnovni šoli Dragomelj smo v sredo, 7. decembra 2022, spet preživeli prijetno popoldne v družbi gostov. Na prazničnem sejmu, za katerega so izdelke izdelali... domžalec več »

Praznično ustvarjanje

 

Vabimo vas, da si na mladinskem oddelku Knjižnice Domžale ogledate razstavo Praznično ustvarjanje. Razstavljajo učenci 3. b, 5. a in 5. b razreda Osnovne šole... domžalec več »

Na prehodu trčil v tri pešce

Danes, nekaj minut čez 18.30 uro je na Ljubljanski cesti v Domžalah, v bližini Policijske postaje Domžale, voznik z osebnim vozilom trčil v tri osebe, ki so... domžalec več »

Do zmage v preobratu

Domžale so ugnale Celje in se izdatneje približale vodilnim zasedbam 1. SNL! Po zaostanku z 1:0 je izid nemudoma poravnal Franko Kovačević, osmo podajo Arnela... domžalec več »

IN MNOŽILI SMO TALENTE

13. prireditev Množimo talente je združila 17 nastopajočih v 17 nastopih, 8 mentorjev in 4 okoliške glasbene šole. Posebnost prireditve je v njeni... komenda.si več »

Decembrski Večer z Manco Košir

Decembrski Večer z Manco Košir, ki bo v Šivcariji v nedeljo, 11. decembra 2022, ob 18. uri, bo posvečen umirjanju uma in srca, kar v burnem prazničnem času... ljubljana.si več »

Izmenjaj veselje v Radomljah

KS Radomlje, TD Radomlje, Terra Anima in Društvo Kreativni nomadi vas letos vabijo na prav poseben praznični dogodek IZMENJAJ VESELJE, ki bo potekal v petek,... domžalec več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo