četrtek, 21. september 2023

Teden ljubljanskega turizma

 

Da bi vam razkrili skrivnosti Ljubljane, so v Turizmu Ljubljana skupaj s partnerji pripravili že drugi Teden ljubljanskega turizma, ki potekal od sobote, 23.... ljubljana.si več »+

Prevajanje.net

Nikoli prezgodaj, nikoli prepozno

Mesec september je svetovni mesec Alzheimerjeve bolezni, medtem ko svetovni dan Alzheimerjeve bolezni obeležujemo 21. septembra. Ta letos poteka pod sloganom... ljubljana.si več »

SPREHOD PO SLOVENIJI

Dr. Marko Žerovnik, geograf in kartograf po izobrazbi, kljub dopolnjenemu 91. rojstnemu dnevu (rodil se je 19. aprila 1932 v obrtniški družini v... komenda.si več »

Z branjem proti demenci

Alzheimerjeva bolezen je neozdravljiva napredujoča možganska bolezen, ki prizadene milijone ljudi po vsem svetu. September je svetovni mesec Alzheimerjeve... domžalec več »

Nov četrtni center

 

Odprt je nov večnamenski center četrtne skupnosti Golovec, ki je medgeneracijsko zasnovan in namenjen vsem. V Pesarski ulici v Štepanjskem naselju, ki velja za... dnevnik več »

Dražba za kamniške reševalce

 

Medobčinski muzej Kamnik – Galerija Mihe Maleša in Lions klub Kamnik v sodelovanju s slovenskimi likovnimi umetniki vljudno vabita na dobrodelno dražbo... dnevnik več »

Igralne urice v Vrtcu Urša

Igralne urice so popoldanska dejavnost namenjena otrokom, ki ne obiskujejo rednega programa vrtca in prihajajo iz občine Domžale. S popoldansko obliko... domžalec več »

Povabilo na test hoje na 2 km

Zdravstveni dom Domžale v sodelovanju z Zavodom za šport in rekreacijo Domžale vabi na Test hoje na 2 km, ki bo potekal v ponedeljek, 25. 9. 2023, od 12. do... domžalec več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo