sreda, 22. maj 2024

Koncert v Tivoliju vendarle bo

Zaradi težav pri pridobivanju soglasja zavoda za varstvo narave so študenti odpovedali tradicionalni pohod na Rožnik. Medtem pa je sobotni 18. dm tek za ženske... dnevnik več »

Brezskrbno in varno na piknik

 

Lepi topli dnevi že kar vabijo ven. Pikniki so seveda priljubljena poletna dejavnost, ob kateri se z druženjem s prijatelji in družino umaknemo od vsakdanjega... domžalec več »+

JNA

Vabilo na Kodrove dneve 2024

Kulturno prosvetno društvo Drouz je le eno izmed številnih društev v Radomljah in okolici, ki skušajo s srčno predanostjo, izjemnim angažmajem ter številnimi... domžalec več »

»Čebela, moja prijateljica«

Prav na svetovni dan čebel – 20. maja, smo v vrtcu Domžale, v enoti Krtek, Ihan postavili razstavo z naslovom »Čebela, moja prijateljica«. Prav je, da se že v... domžalec več »

MENGEŠ PRAZNUJE - OBVESTILO

Obveščamo vas, da je dogodek ob uradni otvoritvi prenovljene Slovenske ceste in nove regionalne kolesarske povezave v Mengšu, ki naj bi potekal v sredo,... mengeš več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo