ponedeljek, 20. marec 2023

OHRANJAJO VREDNOTE NOB

Krajevna organizacija Zveze borcev (KO ZB) NOB Komenda je imela svoj občni zbor 18. marca dopoldne v sejni sobi Občine Komenda na Glavarjevi cesti v... komenda.si več »

Prevajanje.net

V Ljubljani zagorelo osem vozil

Na območju ljubljanske Šiške je okoli 1.30 zagorelo vozilo, požar pa se je nato razširili še na sedem vozil, ki so bila parkirana v bližini. Nastala je večja... hudo.si več »

Zapora Leskoškove ceste

Zaradi izgradnje krožišča je od petka, 17. marca, do predvidoma 31. maja 2023 za ves promet zaprta Leskoškova cesta. Obvoz bo urejen po Bratislavski cesti. Vse... utrip ljubljane več »

Hernija diska – kaj pa sedaj?

Kaj hernija diska sploh je? Medvretenčno ploščico oz. disk sestavljata dve snovi  – nucleus pulposus v njenem jedru in anulus fibrosus okoli nucleus... domžalec več »

Martini Krpani našega časa

Ob koncu lanskega leta 2022 je neka astrologinja napovedala, da Slovenijo čaka v 2023. letu »zdravilno očiščenje«. Pravzaprav, da se bodo razkrile mnoge... domžalec več »

Pekel alkoholne odvisnosti

V okviru akcije 40 dni brez alkohola vas Zdravstveno vzgojni center ZD Domžale in Knjižnica Domžale vljudno vabita na predavanje z naslovom Pekel alkoholne... domžalec več »

V spomin: Martin Kos #Ajdapiše

Življenje je minljivo. Danes je domžalska godba igrala na pogrebu enega izmed svojih članov, Martina Kosa, ki je igral na tubo v Godbi Domžale, letos pa bi... domžalec več »

Pod prvo črto Ane Jagodic

Četrtkov večer je bil v Domžalah, že če bi se ozrli samo po odličnem odzivu obiskovalcev domžalske galerije, prav poseben. Slikarka in vizualna umetnica Ana... domžalec več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo