sreda, 19. junij 2024

Dan mlade ustvarjalnosti 2024

Zaključni dogodek posvečen osnovnošolcem, ki so se s trudom, vedoželjnostjo, znanjem in najvišjimi rezultati dokazovali na najrazličnejših tekmovanjih je letos... ptuj.si več »

JNA

Umrl slavni glasbenik

V strarosti 53 let je za rakom umrl lan glasbene skupine Dario G Paul Spencer, je na družbenih omrežjih sporočila njegova družina. Zahrbtno bolezen –... lokalec.si več »

Mariborski vrtci bodo dražji

Brigita Gajzer Pliberšek iz Urad za vzgojo in izobraževanje, zdravstveno, socialno varnost in raziskovalno dejavnost je na današnji novinarski konferenci... lokalec.si več »

Pogrešan je 78-letni moški

 

Policisti Policijske postaje Škofja Loka so bili včeraj, 17. 6. 2024 okoli 14.30, obveščeni o pogrešani osebi Dragotin Peternelj, star 78 let, iz Podlubnika,... lokalec.si več »

Slovenska bakla na poti do Pariza

 

Pred prihajajočimi Olimpijskimi igrami, ki se bodo to poletje odvijale v Parizu, bo slovenska bakla prepotovala Slovenijo. V Benedikt prihaja v četrtek, 20.... benedikt.si več »

Umrla je Tereza Vuk

 

V 48. letu starosti je nenadoma umrla Tereza Vuk, ženska z izjemnim talentom za pripovedovanje zgodb, poroča svet 24.si. Njen dolgoletni urednik Marko Crnkovič... lokalec.si več »

Od višine se zvrti

Mesec junij je čas izletov in ekskurzij. Tudi me oranžne iz Šole zdravja smo se odličile za zaključni izlet, pred poletnimi dopusti.... kidričevo več »

Umrl 18-letni športnik

Osemnajstletni kite jadralec Jackson James Rice iz Tonge, ki naj bi letos poleti debitiral na olimpijskih igrah v Parizu, je umrl v nesreči pri potapljanju.... lokalec.si več »

Odpoklicane so lizike

UVHVVR je preko EU RASFF sistema prejela informacijo o distribuciji nevarnega živila v Slovenijo. Odgovorni izvajalec živilske dejavnosti je sprožil aktivnosti... lokalec.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo