sobota, 10. december 2022

Oddaja UTRIP ORMOŽA, 8. 12. 2022

Iz vsebine: Ormoški občinski svet se je v sredo sestal v novi sestavi. Šlo je za PRVO oziroma konstitutivno sejo, ko je za naslednje mandatno obdobje priseglo... ktv ormož več »

Marino Kegl športnik leta

 

V športni zvezi so opazili njegov trud Pomurskega gluhega tenisača Marina Kegla je podlagi letošnjih rezultatov Zveza gluhih in naglušnih Slovenije včeraj v... pomurske več »+

JNA

POSKRBITE ZA ŽIVALI

Društvo za zaščito živali Pomurja Novice - ZIMA 2022 POSKRBITE ZA ŽIVALI Zima je za živali težko obdobje, če za njih ni primerno posrbljeno. Kljub dlaki in... gornji petrovci več »

Velika grška avantura

Osnovna šola Veržej že vrsto let pod vodstvom učitelja angleščine Staša Rudolfa uspešno sodeluje v mednarodnih projektih, ki se izvajajo v sklopu razpisa... veržej več »

Odpirajo prenovljeni vhod

 

Ponovno odprtje vhoda v internistično zgradbo Splošne bolnišnice Murska Sobota Iz uprave Splošne bolnišnice Murska Sobota sporočajo, da s ponedeljkom, 12. 12.... pomurske več »

Good Freddy – Brezno

Kdor se spomni legendarnega izolskega Mi-kluba iz časa preloma tisočletja, mu ime Good Freddy ne bo povedalo veliko. Veliko ne bo povedalo niti nikomur... muzik obala več »

MIKLAVŽEV POHOD

Pohodno društvo Miroslav Viher Stanjevci vabi svoje člane in vaščane vasi Stanjevci na tradicionalni 'MIKLAVŽEV POHOD', po obronkih vasi Stanjevci, ki... gornji petrovci več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo