ponedeljek, 8. avgust 2022

Jutri goduje sv. Dominik

Jutriščnjega godovnjaka svetega Dominika mnogi imajo za začetnika molitve rožnega venca, ki je znana in priljubljena povsod, kjer... bakos več »

JNA

Prevladujejo tuji ilegalci…

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro 5. 8. 2022 in 5. uro 6. 8. 2022, prejel 338 klicev, od tega 113 interventnih oz. takšnih pri... bakos več »

Remi v Lendavi

S tremi petkovimi večernimi tekmami se je pričel drugi krog 2. Slovenske nogometne lige. Ajdovci so slavili v Kranju in lendava info več »

Pešec huje poškodovan

Policisti PP Ptuj so včeraj dopoldne obravnavali prometno nesrečo med voznikom motorja in pešcem, ki je bil zaradi poškodb odpeljan v... bakos več »

V Ljutomeru so balinali

V četrtek, 4. avgusta, je ob občinskem prazniku potekalo tekmovanje v balinanju pri DSO Ljutomer, na katerem je sodelovalo ... prlekija-on.net več »

Naša super rdeča pesa

Rdeča pesa naj bi bila zaradi svojega bogastva hranil in pozitivnih učinkov na zdravje čim pogosteje na našem jedilniku. Predstavili smo... bakos več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo