četrtek, 28. september 2023

Passo Pordoi - Piz Boe

Sedaj je nekaj parkirišč na prelazu plačljivih, a urejenih in sicer 1,5 eur/ uro oz.največ 7 eur dnevno. Najde se brezplačni parking tudi na makad... hribi.net več »

Križovec - Struška

26.9...Zadnji ovinek - Belska planina - Struška...Cesta skozi Savske jame je trenutno dobro vzdrževana. Čez Pusti rovt vozite na lastno odgovor... hribi.net več »

Cima Sappada - Creta Forata

Odcep v gozd na samem zacetku je lepo viden, je pa v zgornjem delu poti do koce nekaj podrtih dreves, ki nam otezujejo sledljivost. Naprej od koc... hribi.net več »

Železniki - Hujska

lt;Na drugi strani travnika se pričnemo vzpenjati po in ob neizrazitem grebenu Hujske, pot pa nas vodi skozi strnjen gozd. Višje pot postane bol... hribi.net več »

JNA

Kopalnica brez plastike

Tudi najdaljša pot, ki jo je treba prehoditi, se začne s prvim korakom. Tega ne vedo le filozofi in pohodniki, temveč tudi vsi mi, ki nas skrbi za okolje. Če... svet24 več »

Podaljšani Francoz

Na nedavnem salonu v Munchnu smo spremljali premiero novega Renaultovega grand kangooja, ki legendarnim in zdaj že precej zapostavljenim kombijem daje nekaj... primorske več »

Manj sedenja, več akcije

Aktiven življenjski slog preprečuje številna zdravstvena tveganja, zato strokovnjaki priporočajo od 150 do 300 minut zmerne aerobne telesne dejavnosti na teden... slovenske novice več »

Prestop, ki je stresel ligo NBA

 

Ameriški košarkarski zvezdnik Damian Lillard se bo v veliki menjavi igralcev v severnoameriški ligi NBA preselil iz Portlanda v Milwaukee, je poročalo več... reporter več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo