sreda, 28. februar 2024

​90 let Nade Sotlar

 

V četrtek, 22. februarja, je Nada Sotlar z Gorice v KS Veliki Podlog praznovala 90 let. Življenje jo je poneslo v različne kraje, a njena življenjska pot se je... posavski obzornik več »+

Prevajanje.net

Zopet mladoletnik za volanom

Brežiški policisti so med kontrolo prometa v Vrbini 24. 2. okoli 11. ure zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika osebnega avtomobila Renault clio. Med... moje posavje več »

Letna konferenca krških častnikov

 

23. februarja se je na redni letni konferenci Območnega združenja slovenskih častnikov Krško (OZSČ) zbralo 79 udeležencev. Kot je povedal predsednik Branko... posavski obzornik več »

​Diamantna poroka zakoncev Kocjan

 

Po dvojni zlati poroki 28. 12. 2013 je 28. 12. 2023 sledila diamantna poroka (60 let poroke), ki pa sta jo praznovala le zakonca Kocjan iz Trebeža pri Artičah. posavski obzornik več »

Novomeški kmetje protestirajo

Slovenski kmetje so začeli s protesti proti vladi Roberta Goloba. Svoje zahteve so strnili v 33 točk. V vladi jim ne prisluhnejo, ti so se danes skrili pred... moje posavje več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo