petek, 29. september 2023

AKTIVNA KRETA - 8 dni

2. 10. 2023 Potepanje za tiste, ki želite KRETO odkrivati in doživeti aktivno, na pohodniški pogon, po poteh in zalivih, ki niso prav za vsakogar. Ko se na... hribi.net več »

41. pohod okoli Žirov

22. 10. 2023 PD Žiri vabi v nedeljo, 22. 10. 2023 na tradicionalni 41. pohod okoli Žirov. Začetek pohoda bo ob 8. uri izpred Zadružnega doma v Žireh.... hribi.net več »

Ta svet v mojih očeh

 

Odprtje razstave bo v petek, 6. oktobra 2023, ob 19. uri. Umetnike in njihova dela bo predstavila likovna kritičarka Tatjana Pregl Kobe. si21.com več »+

JNA

Izjava tedna: Uroš Neudauer

Kmete in odgovorne sprašujem, za kaj smo spomladi porabili 40.000 litrov goriva in zapravili en ali celo dva dneva? Uroš Neudauer Ilustracija je simbolična,... kmečki glas več »

S pšenično kašo nad holesterol

 

Ljudje, ki imajo kronične težave s prebavili, še posebej s črevesjem, bi si morali privoščiti vsaj petnajstdnevno kuro s pšenično kašo. Pri tem bodo izgubili... njena.si več »

Izzivi menjave ogrevalnega sistema

Jesen nam te dni še streže s prijetnimi temperaturami, a imeli smo že nekaj hladnejših dni, ko je marsikdo razmišljal o tem, da bi vklopil ogrevanje. Vsekakor... slovenske novice več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo