nedelja, 23. junij 2024
JNA

Nedeljsko kosilo: Kuhana voda

​Acquacotta oziroma »kuhana voda« ali pa »kuhano v vodi«, kot bi besedo prevedli v slovenščino, je tradicionalna toskanska juha, izvira pa iz Maremme v... dnevnik več »

Varnega sončenja ni

 

Ozaveščanje o nevarnosti izpostavljanja sončnim žarkom narašča, žal tudi število primerov kožnega raka; v poplavi izdelkov z zaščitnim faktorjem lahko vsakdo... slovenske novice več »

Nasveti za vzpon na Triglav

Triglav je najvišji vrh Julijskih Alp in najvišja gora v Sloveniji. S svojimi 2.864 metri nadmorske višine pri številnih domačih in tujih ljubiteljih planin... the slovenia več »

Zračimo zgodaj zjutraj

Tudi brez klime lahko naredimo temperaturo v prostorih bolj znosno, precejšnja razlika bo že, čez čez dan zapremo okna in spustimo rolete slovenske novice več »

Stopimo maščobne obloge

Morda ne bomo imeli ploskega trebuha že letos, bomo pa vsekakor bolj zdravi; zmanjšajmo količino hrane, ki jo pojemo, izbirajmo primerna živila in se gibajmo slovenske novice več »

Praznujejo raki

Obremenjeni so s situacijami in odnosi, ki jih ne želijo spustiti. Izziv je naučiti se poskrbeti zase, namesto da se zanašajo samo na čustveno podporo drugih. slovenske novice več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo