petek, 30. september 2022

Modne bleščice tega tedna

 

Ta teden jadramo v opojnem oblaku modnih napovedi, saj so se skoraj do konca odvili vsi najodmevnejši tedni mode, kot ponavadi pa nas čaka še veličasten... glitter več »+

JNA

6 okusnih jedi iz paradižnika

Paradižnik je prekrasna sestavina, ki je v vsaki kuhinji praktično nepogrešljiva. V nadaljevanju najdete 6 jedi iz paradižnika, ki združujejo nepoznano s... nadlani več »

Čelada za naše orle

Iz Gorenja sporočajo, da so predstavili novo podobo čelade, ki jih bodo nosile naše skakalke in skakalci. Takole so napisali: “Hisense Europe z blagovno... sasa novice več »

Inšpekcija poslana na RTV

Inšpektorat za delo, ki ga vodi Luka Lukić, je na podlagi prijave Sindikata novinarjev Slovenije zaradi domnevne kršitve pravice do stavke izvedel nadzor na... domovina več »

Kdaj bodo savne odprte savne?

Z nastopom jeseni se spreminja obratovalni čas Sveta savn v Termah Snovik. Savnanje je od 1. oktobra mogoče od ponedeljka do petka od 13. ure, ob sobotah,... modre novice več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo