sreda, 17. julij 2024

Sadje na žaru

Poleg slanih, sladkih, kislih in grenkih okusov dobimo poleti tudi dimljen okus, to je okus žara. Morda niste vedeli, a tudi sadje je lahko zelo primerno... vem kaj jem več »

Sladica iz banan in jogurta

 

Kako pripraviti okusno, preprosto in enostavno torto brez pečenje, ki je za nameček primerna še za diabetike in vse, ki ste na shujševalni dieti ... vem kaj jem več »+

Prevajanje.net

Moč sonca še vedno podcenjujemo

Obe obeležji sta vzročno-posledično povezani. Izpostavljanje soncu je namreč z naskokom glavni dejavnik tveganja za razvoj vseh vrst kožnega raka, poleg tega... moje zdravje več »

Poletna vitaminska bomba

Da poleti ne bi zboleli zaradi temperaturnih razlik (zaradi klik so gripe in prehladi poleti precej pogosti), si okrepite imunski sistem z energijsko in... vem kaj jem več »

Tega o demenci še ne veste

Vsi vemo, da je najpogostejši simptom demence težave s spominom, kaj pa ostali? Kako pri svojcu, ljubljenemu človeku pravočasno prepoznati simptome in dovolj... vizita več »

11 razlogov za kri v urinu

Ob besedi kri marsikdo postane zaskrbljen. Še posebej če le-to opazimo, da prihaja iz katerega dela našega telesa. Ni pa vedno razloga za paniko. Poglejmo si... vizita več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo