ponedeljek, 20. marec 2023

Moč pozitivnega razmišljanja!

 

Danes je že veliko napisanega o pozitivnem razmišljanju, povsod so dosegljive različne tehnike za doseganje le tega, moč pozitivnega razmišljanja pa v povezavi... ženska.si več »+

JNA

Hipertenzija ne mara sonca

 

Znanstveniki ugotavljajo, da sta visok pritisk in izpostavljenost soncu bolj povezana bolj, kot se zdi. Vendar ne na tak način, kot se zdi ... vem kaj jem več »

ABC zdravja intimnih predelov

 

Intimna higiena je bistvena za preprečevanje okužb in zdravo spolnost, pri negi pa je treba uporabiti kakovostne in blage izdelke, ki ne bodo porušili... svet24 več »

Prečistite svoje telo z glino

 

Napitek iz prečiščene gline razstruplja prebavni trakt in jetra. Glina nas s svojo terapevtsko močjo tudi duševno prebudi, saj dvigne raven energije. V našem... svet24 več »

5 živil, ki povzročajo vetrove

Tudi živila, najbolj bogata s hranili, lahko povzročajo občutek napihnjenosti in težave z napenjanjem in vetrovi. Če je to nekaj, kar vas pogosto muči, in se... zadovoljna.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo