nedelja, 7. avgust 2022

Na Ljubno vabi 62. Flosarski bal

Če se je nekoč prav na Ljubnem ob Savinji začela splavarska pot v Savinjskih Alpah, danes na legendarne splavarje in »flose« spominja prireditev Flosarski bal,... novi tednik več »

Rokovski večer: Raptors

 

Mlada rock skupina Raptors bo navduševala svoje poslušalce 26. avgusta, ob 19. uri, na gradu Komenda. Vabljeni, da se nam pridružite. Vstop je prost! polzela več »+

Prevajanje.net

Povečati je treba zaloge premoga

Velenje, 5. avgusta – Vlada Republike Slovenije je razglasila prvo stopnjo ogroženosti na področju proizvodnje električne energije. Kot so sporočili iz Službe... naš čas več »

Podjetja razpisala 81 štipendij

 

Mestna občina Velenje od šolskega/študijskega leta 2019/2020 sofinancira štipendije dijakom in študentom za deficitarne poklice, ki jih dodeljujejo delodajalci... naš čas več »

6. Likovna kolonija Zeleno zlato

Spoštovane likovnice, spoštovani likovniki!Razpisujemo šesto Likovno kolonijo Zeleno zlato, ki bo potekala od četrtka, 18. 8. 2022, do sobote, 20. 8. 2022, v... žalec več »

Poletni večer z Gibonnijem

Vabljeni na koncert hrvaškega pop-etno-world pevca Gibonnija, ki bo v okviru turneje po slovenskih gradovih nastopil na gradu Komenda! Koncert bo 10.... polzela več »

Kdo vam dviguje krvni tlak?

Visok krvni tlak ali hipertenzija je kronična bolezen, ki jo spremlja vzdevek tihi ubijalec. Povezan je s tem, da visok krvni tlak dolgo časa nima opozorilnih... novi tednik več »

Paradižnika, da te kap

Sezona zorenja paradižnikov je v polnem razmahu. Na vrtovih nas dan za dnem razveseljuje ta vsestranski dar narave. Da je s skupnimi močmi vse lažje in kar je... novi tednik več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo