ponedeljek, 20. marec 2023

Prepoved obiskov v SB Celje

 

Zaradi vdora okužbe so v Splošni bolnišnici Celje s 17. marcem sprejeli ukrep prepovedi obiska pacientov, ki se zdravijo na Kardiološkem oddelku in na... naš čas več »+

Prevajanje.net

Aco Pejović v Celju

Minuli vikend je bilo na celjskem sejmišču glasbeno zelo pestro, na velikem koncertu ob dnevu žena je nastopil tudi Aco Pejović z gosti, ki razprodaja dvorane... novice.si več »

Umrla Celjanka Ljudmila Conradi

Danes je umrla Celjanka Ljudmila Conradi, učiteljica, kulturnica in prostovoljka, več let pa je s svojimi prispevki sodelovala tudi pri nastajanju časopisa... novice.si več »

V mestu je vsako drevo dragoceno

»Včasih je treba na drevo po kakšen dron, model letala ali po mačka, ki ne zna nazaj. Pred leti sem z dreves rešil tudi tri padalce in nekaj padal,« pravi... novi tednik več »

»To je moja zadnja funkcija«

 

Gost februarskega klepeta pod Pustim gradom je bil predsednik DU Šoštanj Janko Zelcer. Dinamičen, aktiven, zgovoren upokojeni rudarski nadzornik, ki je vse... naš čas več »

Humanitarno društvo Vera

Novo ustanovljeno Humanitarno društvo Vera iz Štor je izpeljalo prvi javni dogodek Pozdrav pomladi. V sklopu tega so pripravili presenečenje za starostnike v... novice.si več »

Dobovec uspešen v Ljutomeru

Futsal ekipa iz Dobovca se je po reprezentančnem premoru vrnila v tekmovalni ritem z gostovanjem v Ljutomeru pri Meteorplastu. Derbi 20. kroga je pripadel... kozjansko več »

Velenjčanke v boju za četverico

Rokometašice Ženskega rokometnega kluba Velenje so pred novo preizkušnjo, borijo se namreč za uvrstitev med najboljšo četverico prve ženske rokometne lige.... naš čas več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo