sobota, 10. december 2022
Prevajanje.net

Pričetek novega mandata

Na včerajšnji konstitutivni (prvi) seji Občinskega sveta Občine Slovenske Konjice so novoizvoljene svetnice in svetniki ter ponovno izvoljeni župan Darko... slovenjske konjice več »

Kmalu prikazovalnik hitrosti

Po novem letu bo ob povezovalni cesti Dobrava postavljen prikazovalnik hitrosti. V polletni brezplačni najem smo ga prejeli na osnovi uspešne prijave na razpis... šmarje pri jelšah več »

Avtoprevoznik najel hotel Celeia

 

Družba Eurotas hoteli, ki je v lasti Aleksandra Jančarja, se še vedno ni odločila, kaj bo naredila s hotelom Celeia. Direktor Aleksander Pinter napoveduje, da... novi tednik več »

Lučke prazničnih lampijonov

Na celjskem Savinjskem nabrežju sta Zavod Celeia Celje in Mestna občina Celje tudi letos pripravila otvoritev prazničnih lampijonov, ki so jih izdelali celjski... novi tednik več »

V Uniorju danes o novem nadzorniku

Lastniki Uniorja, med katerimi imajo največ delnic državne družbe, bodo danes na izredni seji skupščine odločali o imenovanju novega člana nadzornega sveta.... novi tednik več »

Občinski svet začel z delom

Občinski svet Občine Šmarje pri Jelšah v mandatnem obdobju 2022–2026 se je na včerajšnji seji konstituiral in začel z delom. Na prvi seji so svetniki... šmarje pri jelšah več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo