torek, 27. februar 2024

Prehodili 20 km dolgo pot

Dramlje, 10, 2, 2024 -V soboto, je v Dramljah pod okriljem Planinskega društva Dramlje potekal jubilejni že 41. Drameljski pohod. Pohod vsako leto organizirajo... šentjur več »

Tretjič zapored dražja goriva

 

Z jutrišnjim dnem bo prišlo do podražitve pogonskih goriv, in sicer tretje po vrsti. 95-oktanski bencin bo dražji za 4,6 centa za liter in bo sedaj stal 1,491... kozjansko več »+

V torek nova podražitev goriv

 

Z jutrišnjim dnem bo prišlo do podražitve pogonskih goriv, in sicer tretje po vrsti. 95-oktanski bencin bo dražji za 4,6 centa za liter in bo sedaj stal 1,491... celje.info več »+

JNA

CELJE Z obvoznice zapeljal na tire

Nevsakdanja prometna nesreča se je ponoči zgodila na celjski zahodni obvoznici, ko je voznik, ki ga policisti še iščejo, trčil ob robnik in se znašel na tirih.... novice.si več »

Skupaj stopimo v svet

Zavod za turizem Šaleške doline je pod imenom Stopimo skupaj v svet začel prirejati dogodke, s katerimi bogatijo turistično ponudbo Šaleške doline, njihov... naš čas več »

Komerički vsako leto boljši

 

Predprejšnji konec tedna se je v Heerenveenu na Nizozemskem odvila tretja tekma mladinskega svetovnega pokala v hitrostnem drsanju na kratke proge. Slovenske... celje.info več »

Iz Prevorja

S tem naslovom je bil na današnji dan pred 70 leti objavljen članek v Savinjskem vestniku. Vabljeni k branju: Pri nas je še precej domačij, ki še niso... kozjansko več »

Sadike vrtnic izberemo skrbno

Ko se odločamo za sajenje vrtnic, je zelo pomembno, da jih posadimo dovolj globoko, da je cepljeno mesto pod zemljo, za razliko od drugih drevnin,... naš čas več »

Smrt traktorista pod Roglo

Včeraj popoldan je nekaj po 16. uri pod Roglo, na območju naselja Resnik, prišlo do delovne nesreče, ki se je končala s smrtjo traktorista. Posredovali so... celje.info več »

Dimniški požar v Kozjem

Včeraj so nekaj po 14. uri v Kozjem gorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Intervenirali so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Kozje, ki so... kozjansko več »

Slovenka leta 2023 je Ana Petrič

24. februarja 2024 je revija Jana v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma razglasila Slovenko leta 2023. Slovenija je neizčrpen vrelec žensk, ki nas navdušujejo... naš čas več »

Prehrana po krvnih skupinah

Prehrana po krvnih skupinah je koncept, ki temelji na prepričanju, da ljudje različnih krvnih skupin zaradi genskih razlik med posamezniki različno procesiramo... naš čas več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo