četrtek, 21. september 2023

Alma Karlin v Frankfurtu

Minuli petek je v razstavišču Haus am Dom v Frankfurtu direktorica Direktorata za ustvarjalnost Ministrstva za kulturo Republike Slovenije Barbara Podlogar –... novice.si več »

Rdeča nit je digitalno znanje

 

Med 20. in 22. septembrom potekajo že devetnajsto leto po vrsti dnevi svetovanja za znanje v vseh svetovalnih središčih po Sloveniji. Letos je vključeno... naš čas več »+

Prevajanje.net

Kdo bo naj osebnost avgusta?

Predstavljamo vam tri kandidate, ki smo jih izbrali iz avgustovskega dogajanja v Šaleški dolini. Vsemu, kar se je v avgustu dogajalo, so dale pečat... naš čas več »

Koncert bo v Redeči dvorani

Iz MO Velenje so sporočili, da je veliki koncert ob prazniku Mestne občine Velenje v petek, 22. 9. 2023, zaradi slabe vremenske napovedi iz Titovega... naš čas več »

DASI IN NJENO SRCE

Vabimo vas na predstavitev otroške slikanice Dasi in njeno srce, avtorice Dace Bincl. Sreda, 4. oktober 2023, ob 17. uri. Ipavčev kulturni Center... šentjur več »

Sporočilo SB Celje

Obveščamo vas, da smo z današnjim dnem, 21. 9. 2023, preklicali prepoved obiskov pacientov, ki se zdravijo na Enoti A Travmatološkega oddelka. Obiski so na... naš čas več »

Nasilje je čist’ out

Predstavniki policije in šolstva bodo v četrtek, 21. septembra, na OŠ Mihe Pintarja Toleda (Kidričeva cesta 21, Velenje) predstavili preventivno akcijo Nasilje... naš čas več »

Učna pomoč v Centru Zaraja

V centru Dejavnosti Zaraja ponujamo učno pomoč za osnovnošolce. Nudimo individualno učno pomoč za vse osnovnošolske predmete in skupinsko... polzela več »

MONTAŽ 2753m

Zahodni Julijci so za nas precej oddaljeno hribovsko območje za dnevno turo, saj sama vožnja do izhodišča traja skoraj tri ure. Pa vendar smo se... polzela več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo