ponedeljek, 29. maj 2023
JNA

Obuja pozabljeno »trieštino«

Tržaški harmonikar Zoran Lupinc se je spustil v dogodivščino, s katero se idejno vrača skoraj 40 let nazaj v čas, na začetek svoje pedagoške glasbene poti.... primorski.eu več »

Slovenščina je bila trn v peti

 

Na dvorišču gostilne Primožič v Gorici so v četrtek predstavili knjigo spominov, ki jo je napisal lastnik gostilne Vid Primožič. V resnici ne gre za knjižno... primorski.eu več »

Breg napredoval v 1. AL

 

NOGOMETFINALE PLAY-OFFA 2. AMATERSKE LIGEBreg – Opicina 2:1 po podaljških (1:1, 1:0)Strelca za Breg: 25. Mauro D'Alesio, 115. SabadinBreg: Blasevich,... primorski.eu več »

V Nabrežini se je ustavil cirkus

»V Nabrežino je prišel cirkus!« Tako je na družbenih omrežjih za naše kraje neobičajen obisk Dunajskega cirkusa napovedal devinsko-nabrežinski župan Igor... primorski.eu več »

Jadranu prva finalna runda

KOŠARKAC-LIGA GOLD - Finale play-offa (prva tekma)Jadran Monticolo&Foti – Playbasket Carrè 60:52 (15:10, 32:23, 44:43)Jadran: Batich 13 (2:3, 4:6, 1:4), De... primorski.eu več »

Breg danes za napredovanje

Nogometaši Brega bodo danes ob 16.30 v športnem centru Silvana Klabjana v Dolini v finalu play-offa 2. amaterske lige igrali proti Opicini. Zmagovalec bo... primorski.eu več »

Dobrodošli vsi, ki dobro mislijo

Na Sveti Gori so včeraj tudi uradno odprli gostišče Peregrin, kot so gostinski objekt poimenovali novi najemniki. Poleg hrane v njem ponujajo tudi šest na novo... primorske več »

Poezija jim je zvesta sopotnica

V nabito polni čitalnici tržaške Narodne in študijske knjižnice so v četrtek predstavili posebno pesniško zbirko, sad navdiha treh mladih pesnikov in dijakov... primorski.eu več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo