torek, 23. julij 2024

Španski serijski morilec v Trstu

Španski detektiv vztrajno išče serijskega morilca, ki naj bi se iz mesta Valladolid nazadnje premaknil v Trst. V središču tega mesta, ob Velikem kanalu in nato... primorski.eu več »

Upor v goriškem zaporu

Zaporniki, ki pripor ali zaporno kazen prestajajo v goriškem zaporu, so danes ponoči, podobno kot se je pred nedavnim dogajalo v tržaškem zaporu, uprizorili... primorski.eu več »

Potep po Rapalski meji

 

Kot smo že zapisali v pretežno tekaškem prispevku iz Jazen na Cerkljanskem je to v vročih poletnih dneh tudi kraj krajšega izleta ali daljšega oddiha za vso... primorske več »+

ŽUPANOV TEDEN

 

V spodnjih odstavkih na kratko povzemamo delo župana v minulih tednih, predvsem sestanke in srečanja, ki se jih je v tem času udeležil. V tednu med 1. in 5.... idrija.si več »+

Prevajanje.net

RIBIŠKI PRAZNIK V KANALU

Prvo nedeljo v juliju je bilo na kanalskem Placu spet zelo živahno. Turistično društvo Kanal ob Soči je organiziralo tradicionalno prireditev... kanal ob soči več »

Sporočilo za javnost: Eko sklad

 

Eko sklad z novim javnim pozivom za zmanjševanje energetske revščine V petek, 19. 7. 2024, je Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad, v Uradnem listu... idrija.si več »

Kras Repen je pripravljen

Kras Repen bo v novi sezoni, skupaj z Juventino, tista ekipa, ki bo igrala v najvišji deželni elitni ligi. Prvenstvo se bo z uvodnim krogom začelo že 8.... primorski.eu več »

Vinogradom vračajo nekdanji sijaj

»Če zobu časa uspeš odtrgati tudi le manjšo nekoč obdelano površino, si že storil veliko.« Prepričanje nekaterih tržaških vinogradnikov kaže na veliko... primorski.eu več »

Na študij mode v Firence

»Najbolj bom pogrešala svoje sošolce,» pravi zlata maturantka Chiara Piccotti. V razredu na klasičnem liceju Primoža Trubarja v Gorici je bilo le šest dijakov,... primorski.eu več »

Zabodla že dva partnerja

Novogoričanka M.B., ki naj bi 30. junija čez balkon porinila partnerja, 45-letnega A.N., je bila v preteklosti že večkrat nasilna tako do sedanjega kot do... primorski.eu več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo