četrtek, 21. september 2023

Več peš con, manj prometa

Avtomobil ni več v modi. V večini evropskih držav so dan za dnem bolj razširjene okolju prijaznejše potovalne navade. S politikami, ki stremijo po... primorski.eu več »

Obiskali prefekta in EZTS

Po prvih tednih pouka je včeraj za dijake prvih razredov licejev Trubar in Gregorčič prišel čas, da spoznajo tudi krajevne javne institucije. »Cilj je, da... primorski.eu več »

JNA

BLITZ BOVEC MARATON 2023

 

Tudi letos je Blitz Bovec maraton doživel izjemno dobro pripravljeno izvedbo, udeležili pa so se ga tekačice in tekači iz kar 19... bovec.si več »

O Gentilejevi reformi na posvetu

Študijski center za narodno spravo (SCNR) in Društvo slovenskih izobražencev (DSI) v petek od 16. ure dalje v Peterlinovi dvorani (Ulica Donizetti 3) prirejajo... primorski.eu več »

Mentorski program Garaža

Mentorski program je namenjen učencem zadnje triade osnovne šole, dijakom srednjih šol ter študentom, da pridobijo praktična tehnična znanja.... ajdovščina več »

V Repnu spet družinski zdravnik

V občini Repentabor bo po šestih mesecih spet deloval družinski zdravnik, ki bo od petka tako kot pred prisilnim premorom paciente sprejemal v Bubničevem domu... primorski.eu več »

19. 9. 2023 22.31

Ob 22.22 so na lokalni cesti Anhovo-Krstenice, občina Kanal ob Soči, gasilci PGD Kanal odstranili podrto drevo. kanal ob soči več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo