nedelja, 7. avgust 2022

Tatin rob!

Tatin rob!So Ložani, so pupe in fanti, smo zaspani, trudni, ma hujš ku partizani!Pride Hugo, pride še škvadra Cige, nardi s kamnju še malo za šalo, pa je lepo... kanal ob soči več »

Noro veslanje

 

V Miljah je v polnem teku poletni pust. Ne manjka čisto nič, v petek zvečer so vzdušje za uvod v noro pustno dogajanje segrele spretne brazilske plesalke v... primorski.eu več »+

Jameljski »ironman« gre v ZDA

 

Marco Leghissa (letnik 1975) bo 28. in 29. oktobra nastopil na svetovnem prvenstvu Ironman 70.3 v kanjonu St. George v ameriški zvezni državi Utah; povabilo na... primorski.eu več »+

JNA

Gorelo tudi nad Gropado

Med popoldansko nevihto je strela, ki je udarila na gozdnato območje pri nekdanjem kmečkem mejnem prehodu nad Gropado, zanetila požar. Domačini so obvestili... primorski.eu več »

Evakuacija kampa v Sesljanu

Nekaj čez poldne je znova zagorelo na območju Devina. Za avtocestnim počivališčem, kjer je tudi bencinski servis, so ognjeni zublji zajeli grmičevje, ogenj se... goriški portal več »

Pred 15 leti oropal zakonca

Karabinjerji iz Nabrežine so s kolegi iz Bazovice med obmejnimi kontrolami prestregli 44-letnega romunskega državljana, ki je bil na begu. V zaporu mora... primorski.eu več »

Na cesto se kotali kamenje

Cesta, ki pelje od Štivana proti Sabličem, je bila včeraj dopoldne zaprta, saj je družba FVG Strade, ki upravlja ta cestni odsek, postavljala premične pregrade... primorski.eu več »

Nesreče v gorah 5. 8. 2022 17.20

Ob 17.20 se je na območju Planine nad Sočo, pod Bavškim Grintavcem v občini Bovec, med vračanjem iz planinske ture poškodoval pohodnik, tuj državljan. Posadka... bovec.si več »

Nesreče v gorah 5. 8. 2022 15.11

Ob 15.11 se je pri Trnjavi Kluže, občina Bovec, pohodnik zaplezal v strmem pobočju. Posredovali so reševalci GRS Bovec. Z vrvno tehniko so planinca spravili na... bovec.si več »

Pohvala je bila lepo presenečenje

»Izpit je bil enkratna izkušnja ... ki je ne bi ponovila,« je najprej dejala Tina Skabar. Šolsko obdobje se je zanjo zaključilo z izpitom na družbeno ekonomski... primorski.eu več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo