sobota, 10. december 2022

Preložili Domovo tekmo

Današnjo tekmo 11. kroga D-lige med Gradisco in Domom so na prošnjo domačega kluba preložili. Moštvo iz Gradišča je namreč zaradi gripe ostalo z nezadostnim... primorski.eu več »

V Križu trčila avtomobila

Danes je okrog 15. ure prišlo do prometne nesreče v Križu na križišču z Briščami. Iz še nepojasnjenih razlogov, ki jih preiskujejo karabinjerji iz Miramara,... primorski.eu več »

Pijan porival mopede v morje

Nabrežinski karabinjerji so v sklopu mejnih kontrol ustavili avotmobil, ki ga je vozil 43-letni državljan Romunije. Med pregledovanjem dokumentov so ugotovili,... primorski.eu več »

JNA

Anže Lanišek spet najboljši

Najboljši slovenski smučarski skakalec to zimo Anže Lanišek (272,8 točke) je v nemškem Titisee-Neustadtu ugnal vso konkurenco in osvojil svojo tretjo zmago v... primorski.eu več »

Iz prve srbske lige v Repen

Zaradi nenajboljših rezultatov v prvem delu sezone se je v taboru repenskega Krasa vklopil alarmni zvonec. Že prejšnji teden se je rdeče-belim pridružil nov... primorski.eu več »

Bilo je veselo … in nepozabno

Člani skupine Ne joči pevec, zasedba s harmoniko, kitaro in bobnom, so poznani širom po Sloveniji, poznani pa so tudi našim učencem v CIRIUS Vipava. Že tretje... vipava.si več »

Do pisanja raje brez črk

Ne le pisanje in risanje. Grafomotorične težave in torej težave pri pravilnem zapisovanju ali risanju se v večini primerov bolj kot na listu skrivajo v... primorski.eu več »

Brez prostovoljcev ne gre

 

Za vsakim prostovoljcem se skriva velik kup dobrote katera je namenjena sočloveku. Prostovoljno delo je delo opravljeno brez pričakovanja materialnih koristi v... miren-kostanjevica več »

Odprli božični sejem

Po dveh napornih epidemičnih letih je v vsem svojem sijaju danes zasijal božični sejem. V različnih mestnih ulicah je ob raznoliki ponudbi zaživelo malo več... primorski.eu več »

Akcija Pecivo za starejše

Že tradicionalna akcija Pecivo za starejše združuje ljudi s celotne Goriške, ki nekaj svojega časa v decembru namenijo pripravi domačega peciva za starejše in... šempeter - vrtojba več »

OREHOVLJE SMO OKRASILI S SRCEM

V soboto, 3. decembra 2022 se je združila srčna skupina iz KS Orehovlje in TŠD Orehovlje ter praznično okrasila naš vaški park ob cerkvi. Poleg tradicionalne... miren-kostanjevica več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo