torek, 7. februar 2023

Mido Commander Big Date

Midov odgovor na vprašanje o ročni uri za vsak je model Commander. Moderna in elegantna kolekcija s kančkom ležernega pridiha je poln kulskih zapletov.... car and user več »

Prevajanje.net

Mario v obliki HBO-jeve drame

Zadnjih nekaj let je postalo boleče očitno, da je Hollywoodu uradno zmanjkalo originalnega materiala zato za scenariji svojih kinematografskih pripovedi... hop.si več »

Več zmogljivosti za Dacio Spring

Dacia je na avtomobilskem salonu v Bruslju predstavila drugo nov paket opreme Extreme za električnega Springa, ki poleg okrepljene podobe in bogatejše opreme,... avtomarket več »

Zbogom, bavarska klasika

Prvi active tourer je bil BMW-jev prvi enoprostorec in obenem prvi BMW s pogonom na sprednji kolesi. Vse narobe, torej. Vsaj za največje puriste in ljubitelje... avto fokus več »

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Pospešek prvič, drugič in dejansko vsakič znova povzroči občutek, da se ti posede želodec, da se odvija nekakšna lepotna operacija, saj ti kožo na licih vleče... finance avto več »

Prenovljen začetek abecede

Prenova je vsem trem modelom, kombilimuzini in limuzini razreda A ter enoprostorcu razreda B, navzven prinesla nov sprednji in zadnji odbijač novo masko ter... avto fokus več »

Poco X5 Pro 5G in Poco X5 5G

Ob praznovanju petih let obstoja blagovne znamke Poco sta napravi Poco X5 Pro 5G in Poco X5 5G pomembna mejnika za blagovno znamko in sta opremljeni z novimi... car and user več »

Izven tradicionalnih okvirjev

Francozi so novi 408 oblikovali izzivalno, a v skladu s pričakovanji javnosti. Hkrati so ga s karoserijsko zasnovo odmaknili od obstoječih avtomobilskih... avtomobilizem več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo