četrtek, 21. september 2023

Nevzgojeni straniščni di(v)jaki

Ravnatelj Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra dijake in njihove starše opozarja na nesprejemljivo objestnost in vandalizem v šolski toaletnih prostorih.... kamnik.info več »

Prevajanje.net

Ti meni luč, jaz tebi ključ?

V sodelovanju s Splošno bolnišnico Jesenice je Razvojna agencija Zgornje Gorenjske pripravila članek na temo težko odpustljivih pacientov. Članek najdete v... gorje.si več »

Občinski test hoje

Center za krepitev zdravja Radovljica na DAN SLOVENSKEGA ŠPORTA vabi na občinski test hoje na 2 km. Test je enostaven, varen in ponovljiv. Vašo telesno... radovljica.si več »

7. seja občinskega sveta

Seja Občinskega sveta Občine Radovljica bo v sredo, 27. septembra 2023, ob 16. uri, v veliki sejni dvorani Občine Radovljica, Gorenjska cesta 19, Radovljica. ... radovljica.si več »

Prometna nesreča in oljni madež

Gasilci so pri Domu kulture Kamnik očistili večji oljni madež, na Križu pri Komendi pa posredovali na prizorišču prometne nesreče. Včeraj so gasilci PGD Kamnik... kamnik.info več »

Ti meni luč, jaz tebi ključ?

 

V zadnjih letih se je delež prebivalcev, starih 65 let ali več, močno povečal, poleg tega pa se podaljšuje tudi življenjska doba. Navedeno seveda ne... jesenice.si več »

Dan slovenskega športa

POZIV ŠPORTNIM DRUŠTVOM IN KLUBOM! Slovenija ponosno praznuje državni praznik 23. SEPTEMBER DAN SLOVENSKEGA ŠPORTA. Praznovanju praznika se... jesenice.si več »

Grožnje z nožem na Šutni

Policisti so v večernih urah na kamniški Šutni prijeli osebo, ki je z nožem v roki ogrožala varnost ljudi in se samopoškodovala. Včeraj zvečer, okoli 22. ure,... kamnik.info več »

PROJEKT USTVARJALNI PODJETNIK

Iščete nove ideje, kako bi presenetili svoje najbližje? V novem katalogu boste zagotovo našli super ideje za unikatna dela izpod rok 36 lokalnih... bled.si več »

Obrazi slovenskih pokrajin

Obrazi slovenskih pokrajin: Tomaž Hostnik Tomaž Hostnik, Monika Tavčar V tretji sezoni pogovorov z znanimi osebnostmi Obrazi slovenskih... trzič več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo