sreda, 28. februar 2024

Bi posodili denar državi?

 

Danes se na Ljubljanski borzi začenja trgovanje z obveznicami za državljane, ki jih je država izdala prvič doslej. Na ministrstvu so bili v času, ko je potekal... kranj24 več »+

JNA

Vračanje razvlažilcev zraka

Občina Škofja Loka prijazno poziva občan(k)e, ki so si po lanskih poplavah izposodili razvlažilce zraka in jih ne potrebujejo več, da jih lahko vrnejo.... loške novice več »

5 mitov o zdravniški stavki

Ekipa Mladih zdravnikov Slovenije (MZS) nam je poslala 5 mitov in 5 resnic o zdravniški stavki. 1) Zdravniki med stavko ne delajo. Ni res! Slovenski zdravniki... kranj24 več »

Košarkarice Triglava v finalu

 

Minuli konec tedna je v dvorani na Planini potekal turnir Pokala Alpe Adria za košarkarice, z zmago na nedeljski tekmi proti ekipi Piešťanské Čajky pa so si... kranj24 več »

Bivak pod Skuto zaprt

 

Iz Planinskega društva Ljubljana Matica sporočajo, da so bili zaradi poškodovanih vrat primorani zapreti bivak pod Skuto na Malih podih. Trenutno je zaradi... dnevnik več »

Pohod po Napoleonovi poti

V torek, 20. 02. 2024 smo se pohodniki DU Preddvor odpravili na pohod po Napoleonovi poti, ki je priljubljena izletniška točka za staro in mlado.... preddvor več »

Rez trte na Blejskem gradu

Mesto Maribor je pomladi leta 2011 Bledu poklonilo cepič znamenite stare trte z Lenta, ki z vpisom v Guinnesovo knjigo rekordov uradno velja za... bled.si več »

Pregled projektov v letu 2024

Odprava posledic naravnih nesreč z dne 4. 8. 2023 Spomladi se bo pričela celostna sanacija posledic avgustovskih poplav, s pomočjo državnih... polhov gradec več »

Protest kmetov v Kranju

Gorenjski kmetje svoje mnenje o postavljanju prometnih znakov, ki na določenih odsekih državnih cest prepovedujejo vožnjo s traktorji, izražajo ne le z... kranj24 več »

Kdo so največji podjetniki

Tretjina največjih šeststo podjetij pri nas je v lasti podjetnikov. Na lestvici najdemo tudi nekaj zanimivih imen z območja širše Gorenjske. kranj24 več »

SEM RES LE KOS BLAGA?

Med senzoričnim raziskovanjem so otroci oddelkov Vrtca Tržič v Pristavi najpogosteje blago uporabljali kot športni pripomoček (žogo)... trzič več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo