ponedeljek, 20. marec 2023

Požar gozdne podrasti v Mekinjah

Gasilci so v Mekinjah pogasili gorečo gozdno podrast, k sreči pa je ogenj, še pred njihovim prihodom, uspel omejiti že prisebni občan. V soboto, 18. 3. 2023,... kamnik.info več »

Blančki z novo premiero

 

Otroška skupina Blančki je 11. 3. 2023 premierno uprizorila predstavo z naslovom Bistvo je očem skrito, avtorice in režiserke Bernarde... bled.si več »+

Prevajanje.net

Voščilo ob občinskem prazniku

Spoštovani občani in občanke občine Jesenice, 20. marca 1929 so Jesenice, takrat še trg, prejele mestne pravice in postale mesto. Štiriindevetdesetletna... jesenice.si več »

Kamniški mamut že stoji

Na ploščadi med reko Kamniško Bistrico in kamniško avtobusno postajo so danes popoldne postavili bronasto skulpturo mamuta, ki jo je že leta 2008 izdelal... kamnik.info več »

Tako blizu, a tako daleč

Odbojkarji Calcit Volleyja so v finalu srednjeevropske lige doma izgubili z ACH Volleyjem z 1:3 (23, -18, -22, -23). Za Ljubljančane je bila to trinajsta... kamnik.info več »

PREIZKUS HOJE NA 2 KILOMETRA

 

Zdravstveno vzgojni center Bled Bohinj vas vljudno vabi na občinski preizkus hoje na 2 kilometra, ki je namenjen odraslim osebam (od 18. – 65.... bled.si več »

SPOMLADANSKA ČISTILNA AKCIJA

Vabljeni na SPOMLADANSKO ČISTILNO AKCIJO, ki bo potekala v soboto, 25.3.2023, od 9.00 do 12.00 ure. V prilogi so napisala zbirna mesta za udeležence akcije in... železniki več »

4. seja občinskega sveta

Seja Občinskega sveta Občine Radovljica bo v ponedeljek, 27. marca 2023 ob 16. uri v veliki sejni dvorani Občine Radovljica, Gorenjska cesta 19, Radovljica. radovljica.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo