sobota, 10. december 2022
JNA

ZID, POVEJ NAM ZGODBO

ENOTA KRIŽE: Otroci iz skupine Oranžna igralnica so si ogledali stare stavbe v okolici Križev. Ogledali so si tudi, kje je bila včasih železniška postaja. Po... trzič več »

Izposoja koles tudi pozimi

Kranjski sistem izposoje koles Krskolesom bo že tretje leto zapored deloval tudi pozimi, pri čemer bodo tudi tokrat uporabnikom na voljo le navadna kolesa,... dnevnik več »

100 let gospe Silve Ivanetič

Župan Matej Slapar je skupaj s predsednikom Društva upokojencev Kamnik Vinkom Polakom iskreno čestital gospe Silvi Ivanetič, ki je pred kratkim praznovala 100.... kamnik.info več »

Kasnejši izid Blejskih novic

Spoštovane občanke, občani, obveščamo vas, da zaradi neodložljivih težav, tiskarna ne bo uspela natisniti decembrske številke Bleskih novic do obljubljenega... bled.si več »

Premiera filma Zaklad

V ŠKD Sela se lotimo mnogih stvari in tudi film ni več tabu. Z našo režiserko Andrejo Humar Gruden smo posneli film z naslovom Zaklad, ki je nastal po... kamnik.info več »

Sveti Miklavž v Črnem Vrhu

?Resnično upam, da letošnje leto ne bo več zaznamovano s tistim čudnim virusom, da bom lahko po dveh letih končno spet normalno obdaril otroke, z njimi... polhov gradec več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo