ponedeljek, 8. avgust 2022

Veter pustošil po Medvodah

 

Danes, v soboto, 6. avgusta, natančno 19 minut čez 14. uro, je območje občine Medvode zajela prava ujma. Večina ulic in cest je bila po močnem nalivu in... žurnal 24 več »+

JNA

Prometna nesreča v Zg. Stranjah

V dopoldanski prometni nesreči pri trgovini v Zgornjih Stranjah je bil poškodovan kolesar, ki mu je voznik osebnega vozila odvzel prednost. Danes dopoldne,... kamnik.info več »

Nesreče v gorah 6. 8. 2022 8.15

Ob 8.08 si je pri Cojzovi koči, občina Preddvor, planinec poškodoval nogo. Reševalci GRS Kranj in Kamnik ter ekipa HNMP Brnik so ga na kraju oskrbeli in s... preddvor več »

V slogu ameriške zabave

Vse do nedelje bo ob Zbiljskem jezeru potekal festival Wild West Fest (On Fire). Program obsega brezplačne delavnice country plesov v vrstah, plesni show... dnevnik več »

Obvestilo o varčevanju z vodo

 

Komunala Kranj obvešča vse uporabnike, da je zaradi dolgotrajne suše izdatnost vodnih zajetij močno upadla. Pozivajo k skrajnemu varčevanju, saj vode... jezersko več »

Gradijo podhode za dvoživke

V teh dneh se spet "dogaja" na regionalni cesti Jeprca(Medvode)–Labore (Kranj). Zaradi del so namestili semaforja. Na odseku omenjene regionalne ceste, ki so... žurnal 24 več »

Odprli prvo jeseniško ferato

Plezanje postaja vse bolj priljubljena oblika rekreacije, tako na umetnih stenah, kot tudi v naravi. Zato je vsaka nova ferata, ki omogoča tovrstno rekreacijo,... gorenjski utrip več »

Mimoidoči, ki ne grejo mimo

V Atriju ZRC SAZU v Ljubljani je na ogled nekoliko nenavadna likovna razstava. Nenavaden je tudi avtor razstavljenih del, slikar iz Radovljice Dragoljub... kranj24 več »

Festival Kamfest 2022

Kamfest je letošnje leto 19. po vrsti, obiskovalci pa se boste lahko zabavali v ožjem mestnem jedru, v Kreativni četrti Barutana in v samostanu Mekinje, poleg... kamnik.info več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo