četrtek, 28. september 2023
JNA

1914 Trst – 97. pehotni polk

Slika ni nastala na Rakeku, je pa sem pripotovala. Na njej so vojaki Infanterie-Regimenta Nr. 97 – 97. peš polka. Sedež garnizije je bil v Bjelovarju.... cerknica foto več »

Ljubezen odzvanja

Obrtniški zbor »Notranjska« je 23. septembra s predstavitvijo zgoščenke Odzven ljubezni prevzel polno dvorano poslušalcev logaškega Narodnega... logatec več »

Postojna v cvetju 203

Vljudno vabljeni na prireditev Postojna v cvetju 2023, ki bo v četrtek, 5. oktobra, ob 19. uri v Kulturnem domu Postojna. Tudi letos smo v sklopu akcije... postojna več »

1952 Podcerkev – Teta Francka

To fotografijo je Franc Truden posnel pred letom 1954, domnevno okoli 1952, v Podcerkvi pred zidom Mavkove hiše, na njej pa je teta Francka, ki v resnici sploh... cerknica foto več »

Zapora ceste IOC Zapolje

Zaradi vkopa elektro voda bo, med 26.9. in 10. 10. 2023, potekala popolna zapora ceste v IOC Zapolje. Obvoz bo urejen in označen. logatec več »

Ko zgodbe oživijo

 

V četrtek smo v Knjižnici Pivka odprli razstavo z naslovom «Ko zgodbe oživijo«. Razstava je skupni projekt Večgeneracijskega centra, Društva... pivka več »

Zapora ceste za Krpanom

 

Delna in občasno popolna zapora ceste za Krpanom - tržnica. Zapora bo potekala zaradi rekonstrukcije plinovodnega omrežja med 25. 9. 2023 in 24.... logatec več »

1918 Rakek – Maša na Srnjaku

Procesija je zaključila svojo pot na Srnjaku, Rakek. Postavili so lepo kapelico v čast sv. Rešnjega telesa. Mašuje feldkurat Rudolf Kysilka, ki je bil... cerknica foto več »

BALINANJE V PODPRESKI

9. 9. 2023, smo v Podpreski balinali. Vreme nam je bilo naklonjeno. Veliko število ekip se je pomerilo v balinarskih spretnostih, kar 13. Vzdušje je bilo... loški potok več »

Nova e-polnilnica

Cerknica ima e-polnilnico za električna kolesa, ki jo je občina Cerknica postavila v okviru Evropskega tedna mobilnosti. Prva e-polnilnica v občini stoji na... cerknica.si več »

22. 9. 2023 8.47

Ob 8.45 je na čistilni napravi v Logatcu senzor zaznal povišano koncentracijo plina in aktiviral alarm. Zaposleni so zaprli dovod plina v objekt in se umaknili... logatec več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo