sobota, 10. december 2022

Zahvala Sopotnikom

 

Zavod Sopotniki v sodelovanju z Občino Cerknica in Območnim združenjem Rdečega križa Cerknica-Loška dolina-Bloke izvaja storitev brezplačnih prevozov za... cerknica.si več »+

JNA

Prižgimo lučke skupaj

Fran Milčinski je 3. januarja 1976 v radijski oddaji Spoznavajmo svet in domovino poslušalcem voščil z besedami: »Da bi svetloba sreče zmeraj premagala... pivka več »

Uvertura v praznično dogajanje

 

Za uverturo v veseli december v občini Cerknica je v petek, 2. decembra 2022, poskrbel Jure Počkaj, ki so se mu na praznično okrašenem odru Kulturnega doma... cerknica.si več »

Prostovoljci, HVALA!

Vsem prostovoljcem in prostovoljkam, ki delujejo v naši lokalni skupnosti, ob današnjem dnevu prostovoljstva izrekamo ISKREN HVALA! Ste nepogrešljiv člen... postojna več »

Vabljeni na otroško predstavo

Otroci, spomnite starše na vašo predstavo in pridite pomagat Palčici Božici, da česa ne pozabi pri prazničnih opravilih... Vabljeni na otroško abonmajsko... postojna več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo