sreda, 22. maj 2024
Prevajanje.net

Novomeščanke v drugo ligo

Rokometašice Krke so na zadnji tekmi sezone konec tedna s 34:25 premagale Ptujčanke in jih v ligi za obstanek tudi ujele po številu točk. A klub temu to ni... dolenjski list več »

Županu očitajo netransparentnost

Krški občinski svetniki iz vrst opozicije, ki predstavljajo polovico 30-članskega občinskega sveta, so danes, dva dni pred četrtkovo občinsko sejo, stopili... dolenjski list več »

Maturantski običaj in tradicija

Maturantska četvorka je opoldne na novomeškem Glavnem trgu za trenutek pregnala dež, da je več kot osemsto novomeških maturantov, malih maturantov in nekaj... dolenjski list več »

Portret tedna: Barbara Luštek

 

Ni vsakdo za vsak poklic, čeprav se da marsikaterih veščin priučiti in znanje pridobiti. V zdravstvu gre težko brez čuta do sočloveka. Delo z ljudmi je že samo... dolenjski list več »

Nazdravila sta v Albaniji

Popotnika Zvone in Romana Šeruga sta tudi v pokoju ostala pripadna potepom. Zvone se je sicer pred tedni vrnil iz Namibije, kjer se mu je v njegovi popotniški... dolenjski list več »

6. MRNTZ: Timu Rusu znova bron

Včeraj so namiznoteniški delavci NTK VESNA iz Zaloga v dvorani Športnega parka Triglav v Ljubljani organizirali letošnji zadnji MRNTZ turnir. Udeležba je bila... lokalno aktualno več »

Pogled v življenje mesta

Odprtje je del praznika Krajevne skupnosti Brežice, s katerim se spominjajo 18. maja 1353, ko je mesto prejelo potrditev mestnih pravic. Z razstavo so... dolenjski list več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo