nedelja, 10. december 2023

Via crucis MMXX

Dragi bratje in sestre po knjigi, tisti, ki nas ni tako malo, in ki se še vedno priklanjamo tiskani knjigi, a se zavedamo tudi dobrobiti in števnih pasti... lokalno aktualno več »

JNA

Vaše fotke: Vovk v vasi Podhosta

Dne 4.12.2022 ob 9. uri dopoldne smo v vasi Podhosta, občina Dolenjske Toplice, fotografirali vovka. Kako se lahko odrasli vovk sprehaja na robu vasi?preberite... lokalno aktualno več »

Tof rad pride v Belo krajino

Pri Tofovi brajdi na Jugorju sta se srečala Tone Fornezzi - Tof in Trebanjka, ki živi v Italiji, pevka Irena Tratnik Dosso. Tof zelo rad prihaja v Belo... lokalno aktualno več »

Segla sta si v roke

Na fotografiji sta srbski režiser Miloš Miša Radivojević in njegov slovenski kolega, sicer Novomeščan Klemen Dvornik; oba za svoje delo večkrat nagrajena. Ob... lokalno aktualno več »

KOČEVARJI PELI V LJUBLJANI

Zveza kulturnih društev nemško govoreče narodne skupnosti v Sloveniji je v četrtek, 7. decembra 2023, ob 19.00 v Križevniški cerkvi v Ljubljani organizirala... dolenjske toplice več »

V Galeriji Krka Peter Škerl

Prijazno vas vabimo na odprtje razstave del Petra Škerla, ki bo v Galeriji Krka Novo mesto v torek, 12. decembra 2023, ob 19. uri. Razstava bo na ogled do 20.... lokalno aktualno več »

Odbojka vabi v Marof

 

Spoštovani ljubitelji odbojke, marsikaj se je zgodilo od našega prejšnjega vabila na tekmo. Prestavljeno tekmo 4. kroga proti Hiši na kolesih - OK Triglav iz... lokalno aktualno več »

Ponoči pogorel leseni vikend

 

Ponoči ob 00.42 je v ulici Anzlova gora v Semiču gorel leseni vikend velikosti 25 kvadratnih metrov. Gasilci PGD Semič, Stranska vas pri Semiču, Kot-Brezje,... dolenjski list več »

Priznanje rejniku Igorju Lesinšku

 

Minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luka Mesec je na današnjem sprejemu podelil dve priznanji za dolgoletno in uspešno izvajanje... dolenjski list več »

Občini Mirna nagrada GlobalLocal

Občina Mirna je včeraj v Dubrovniku prejela mednarodno nagrado za ustvarjanje dobrih pogojev za razvoj gospodarstva in podjetništva za leto 2022 GlobalLocal.... dolenjski list več »

Deseti Vencember v Loki

Ločani so vstopili v veseli december na zdaj že znani sprehajalni poti ob Savi v Loki pri Zidanem Mostu, kjer so odprli 10. razstavo adventnih venčkov. Ta je... dolenjski list več »

Zanikanje človekovih pravic

Vsi ljudje na svetu se rodimo s priznanjem človeškega dostojanstva, to nam je prirojeno in nihče nima pravice, da nam to odvzame. Kljub temu pa se to dogaja in... lokalno aktualno več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo