ponedeljek, 29. maj 2023

Jože Kopina stotič daroval kri

 

Jože Kopina iz Dolnjega Mraševega je danes zjutraj na Centru za transfuzijsko dejavnost Novo mesto kri daroval že 110-ič. Tej največji solidarnostni akciji... dolenjski list več »+

Nočna dieta, ki zares deluje!

 

Da je treba v posteljo brez večerje, če želimo shujšati, ne velja! Lahko si privoščimo večerjo, celo slasten obloženi kruhek, če le vemo, s čim ga je treba... lokalno aktualno več »+

JNA

Pesem Posavja 2023

V Tednu ljubiteljske kulture in v okviru 48. revije posavskih pevskih zasedb je v soboto, 20. maja, v župnijski cerkvi Boštanj v organizaciji sevniške... lokalno aktualno več »

Vnovič prostovoljstvu prijazni

Občina Sevnica je za sistematično spodbujanje prostovoljstva, zagotavljanje podpore delovanju prostovoljskih organizacij in soustvarjanje pozitivne družbene... lokalno aktualno več »

Bitja: podobe podzavesti

Bitja: podobe podzavesti je naslov druge letošnje začasne razstave v Galeriji likovnih samorastnikov Trebnje. Fantazijske podobe bodo na ogled do jeseni.... dolenjski list več »

Županov dan 2023

V soboto, 17. junija 2023, lepo vabljeni v ribniški grad na Županov dan 2023, ki bo tudi letos ponudil raznolike aktivnosti za vso družino. Na dobrodelni... ribnica več »

Glampinški šotori za šejka

 

Podjetje Adria Dom iz Kanižarice pri Črnomlju je v 20 letih, odkar je izdelalo prvo mobilno hiško, takrat še pod znamko španskega proizvajalca Sun Roller,... dnevnik več »

Od swinga do šansona

 

Tudi do nekoliko manj zahtevnega jazzovskega občinstva prijazna sta bila zadnja dva koncerta v krškem jazz klubu Studio 44, sinočnji večer šansonov s triom... dolenjski list več »

Tekmovali v nabadanju klobas

Konjeniško društvo Šentrupert je danes v svojem konjeniškem centru ob potoku Bistrica pripravilo že 22. srečanje konjenikov, v okviru katerega je tradicionalno... dolenjski list več »

Pohvala mirnopeškemu terapevtu

S pohvalo se je oglasila Mirnopečanka D. K., namenila pa jo je terapevtu Petru Povirku, ki ima že nekaj časa ordinacijo Method Rebika Healthy na Postaji in tu... lokalno aktualno več »

Tudi letos Krkina priznanja

Na tradicionalni Dan Krkinih priznanj so v petek podelili plakete letošnjim jubilantom, naj sodelavcem in naj vodjem ter sodelavcem, ki so se posebej izkazali... dolenjski list več »

Talentirana Ema

Ema Usenik iz Novega mesta je 10-letna učenka Osnovne šole Grm in izjemno nadarjena violinistka. To glasbilo je vzljubila že pri petih letih, ko ga je začela... lokalno aktualno več »

V nesreči poškodovan otrok

Danes ob 8.42 uri se je na cesti Krka–Žužemberk v naselju Breg pri Zagradcu, občina Ivančna Gorica, zgodila prometna nesreča. Osebno vozilo je zbilo otroka.... dolenjska news več »

Prijateljsko, z roko v roki

Da glasba in ples ne poznata meja, so številne zbrane na proslavi letošnjega občinskega praznika v Črnomlju prepričali člani gostujočega Folklornega društva... lokalno aktualno več »

Športne igre belokranjskih vrtcev

Veseli smo, da smo po nekajletnem premoru zopet lahko organizirali otroške športne igre belokranjskih vrtcev. Odvile so se v četrtek, 25.5.2023. Gibanje otrok... lokalno aktualno več »

Ekskurzija na Dunaj

Skupaj z učenci OŠ Tržišče, Krmelj, Boštanj in Blanca, ki obiskujejo likovno snovanje, nemščino in pevski zbor, smo se v petek, 19.5., odpravili na dvodnevno... lokalno aktualno več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo