sobota, 10. december 2022
JNA

Električni kombi za šolo

Ivanški župan Dušan Strnad s sodelavci je na miklavževo prijetno presenetil vodstvo Osnovne šole Stična z novim kombijem za prevoz šolarjev v in iz šole ter za... dolenjski list več »

Avto se je vdrl v zemljo

V sredo zvečer se je v Muzejski ulici v starem jedru Novega mesta pripetil nenavaden dogodek. Na zasebnem makadamskem dvorišču med dvema hišama je pod... dnevnik več »

Oblačen in deževen petek

V prvem delu noči bo v večjem delu Slovenije suho, okoli polnoči pa nas bodo od juga dosegle padavine, ki se bodo do jutra razširile nad vso državo. Meja... dolenjska news več »

Pogrešana mladoletna Zoja Cencelj

 

Svojci pogrešajo 15-letno Zojo Cencelj iz Vač. Zoja je visoka okoli 160 cm, suhe postave, daljših svetlih las z roza odtenkom, v nosnici ima uhan. Nazadnje je... dolenjski list več »

Sredi Novega mesta so se udrla tla

 

Sredi mesta, malo pod tržnico, na Muzejski ulici, so se udrla tla. Nastala je luknja premera dobrega metra. Zgodilo se je sicer sinoči, ko je na luknjo, ki jo... dolenjski list več »

Joker Out na Evrovizijo

Skupina Joker Out, v zadnjem obdobju ena najpopularnejših skupin v Sloveniji, bo prihodnje leto v Liverpoolu zastopala Slovenijo na Evrovizijskem odru.... dolenjska news več »

1. redna seja

Na podlagi 33. člena Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07 – uradno prečiščeno besedilo, 76/08, 79/09, 51/10, 40/12 – ZUJF, 14/15... ribnica več »

Usodna nesreča pri Zalokah

Ob 17.18 uri se je na avtocesti Ljubljana–Obrežje, pri kraju Zaloke, občina Krško, zgodila tragična nesreča. Po poročanju brežiškega Regijskega centra za... dolenjska news več »

Četrtek oblačen in večinoma suh

Ponoči bo oblačnost povsod naraščala, zjutraj bo pretežno oblačno. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Jutranje temperature bodo od -1 do 4, v alpskih dolinah... dolenjska news več »

Luna naj bi zakrila Mars

V zgodnjih jutranjih urah se bo na nebu zgodil relativno redek nebesni pojav, ki se zgodi le na nekaj let. Luna bo okoli 6. ure zjutraj zakrila Mars. Vendar pa... dolenjska news več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo