torek, 7. februar 2023

Tár

 

V naboru filmov zadnjih let, ki so bodisi na podlagi fikcije ali pa resničnih dogodkov tematizirali zlorabo moči vplivnih posameznikov, je Tár prvi, ki od nas... rtvslo več »+

Prevajanje.net

TAJA BOŽIČ - ZA TRENUTEK

 

Taja Božič je slovenska kantavtorica, pianistka in pevka, ki se s svojimi iskrenimi besedili, čutnim glasom in svojstveno melodiko dotika duše svojih... si21.com več »

Ura brez kazalcev

Ko je Nino Robić leta 1969 prvič zapel pesem Miroslava Košute in Atija Sossa digitalnih ur vsaj elektronskih še ni bilo. Prva zapestna elektronska digitalna... dnevnik več »

Nagrade za filmske kritike

Društvo slovenskih filmskih publicistov Fipresci in revija Ekran bosta na slovenski kulturni praznik v Slovenski kinoteki prvič podelila strokovno nagrado za... dnevnik več »

Svet, nagnjen v umetnost

Nocoj bodo na osrednji proslavi ob jutrišnjem slovenskem kulturnem prazniku podelili najvišja državna priznanja za dosežke na področju umetnosti, torej... dnevnik več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo