ponedeljek, 29. maj 2023

HARMONKNROLL - KER ZATE BI

Harmonk’N’Roll predstavljajo novo skladbo ‘Ker zate bi’, s katero v svojem prepoznavnem slogu odpirajo novo sezono poletnih zabav! si21.com več »

JNA

Obvestilo o nedosegljivosti

Spoštovani. Obveščamo vas, da Zavod za varstvo kulturne dediščine Slovenije (ZVKDS) izjemoma dne 31. 05. 2023 ne bo imel uradnih ur. Ta dan bomo za vas... zvkds več »

V spomin profesorju Mirku Ramovšu

Piše: ddr. Marija Stanonik Mirko Ramovš je v Glasniku Slovenske matice (št. 27/28, 155–157) leta 2003 objavil slavilni spis Zmagi Kumer ob njeni prihajajoči... demokracija več »

UMORI NA PODEŽELJU

Vaščani so glavne zvezde serije in utelešajo zloben smisel za humor, po katerem se serija razlikuje od drugih detektivskih dram. si21.com več »

#kritika Pravljica o svobodi

 

Kustosinji Alenka Gregorič in Mateja Podlesnik sta imeli zelo širok pogled pri izbiri del za razstavo. Kriterij za izbiro je bil le ta, da so dela kritični... dnevnik več »

Oder: Vrnitev k izhodiščem

 

Ljubljanska Drama bo v prihodnji sezoni, zadnji pred začetkom prenove, ponudila deset premier – šest na velikem odru in štiri v Mali Drami. Preplet klasičnih... dnevnik več »

Gregor Strniša

Bilo je v času, ko se je zgubil čas. / Bilo ga je še tu in tam, / drugje ga sploh ni več bilo. / Na svetu, ko da je postalo malo temno. rtvslo več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo