petek, 30. september 2022
JNA

Bogato plačuje z gotovino besed

“Pesnik noče postati cesta, Prešernova cesta, rad bi bil trg, rad bi še in še med ljudmi. Pesniku je zoprno biti brigada, proslava, rad bi ostal ščebetavec in... primorske več »

Bodies Bodies Bodies (2022)

Ocena: ●●●●○○○○○○ Ocene na spletnih portalih in celo kritiške recenzije so včasih zavajajoče. Kako trendovsko aktualen "film za sodobno občinstvo" je v svojem... filmoljub več »

Postal sem sin samega sebe

V Cukrarni so sinoči odprli razstavo Četrta generacija italijanskega umetnika Michelangela Pistoletta, ki se je dogodka tudi sam udeležil. Pistoletto je... dnevnik več »

Od zvezddo propada

Napudrana je naslov sodobne komorne opere v dveh dejanjih za štiri pevce in komorni ansambel britanskega skladatelja Thomasa Adèsa, v ponedeljek in torek bo... dnevnik več »

Javier Marías

Stvari se dogajajo, ampak včasih niso verjetne, ko jih vključiš v roman. Življenje je zelo slab romanopisec. Kaotično je in absurdno. rtvslo več »

V dobrem ali slabem

Prihodnji teden se bosta na velika platna vrnila Julia Roberts in George Clooney v romantični komediji, ko bosta kot nekdanja zakonca skušala svoji hčerki... si21.com več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo