sreda, 28. februar 2024

Kameratski kino abonma

Danes se v Hrastniku pričenja Kameratski kino abonma, ki bo enkrat mesečno prinesel zanimivo kino predstavo in bo potekal do junija. Gledalci bodo skozi... savus več »

Zimske počitnice v DPM

Člani in prostovoljci Društva prijateljev mladine Trbovlje so v času zimskih počitnic organizirali zanimive in poučne aktivnosti, ki se jih je udeležilo... savus več »

Na današnji dan: Bruno Brun

 

Leta 1978 je 27. februarja umrl Bruno Brun, izjemen koncertni klarinetist, glasbeni pedagog, skladatelj, pisec učbenikov za klarinet in urednik glasbenih... savus več »+

Trčenje na cesti Litija-Kresnice

 

Policisti poročajo, da se je včeraj okoli 14. ure na cesti od Litije proti Kresnicam zgodila prometna nesreča. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik... naše zasavje več »+

Prevajanje.net

Raztreseni odpadki

V sredo, 21. februarja 2024, so na občini Trbovlje prejeli obvestilo in fotografije o raztresenih odpadkih po nekaterih delih mesta. Razlog? Vetrovno vreme.... savus več »

Perkmandeljc na Planet TV

Perkmandeljc je gostoval v jutranji oddaji na Planet TV v ponedeljek, 26. februarja. Voditelja Suzana Kozel in Igor Krmelj sta ga kar dobro krotila. No ja,... savus več »

Na današnji dan: Marjan Orožen

Marjan Orožen je precej aktivno oblikoval družbeno politično življenje Zasavja in od šestesetih let 20. stoletja tudi Slovenije. Opravljal je številne vidne... savus več »

Vodovodna cev je puščala

Hitro in odločno ukrepanje intervencijske ekipe rešilo probleme oskrbe s pitno vodo na večjem območju Trbovelj. V torek, 20. februarja, je na Cesti Tončke Čeč... savus več »

Novinka nepravilno prehitevala Zasavski policisti so imeli pretekli vikend v Zasavju največ dela s kršitvami javnega reda in miru (kar štirimi). Ukvarjali so... savus več »

Nižje cene toplote v Trbovljah

Komunala Trbovlje je v sporočilu za javnost obvestila uporabnike, da se bo za gospodinjske odjemalce cena toplote s 1. marcem znižala za 5 odstotkov, cena za... savus več »

PI Kompreshaus

 

Občina Hrastnik bo prijavila dva projekta, ki jih namerava izpeljati s pomočjo Sklad za pravični prehod v okviru evropske kohezijske politike. Podpiral naj bi... savus več »

Na današnji dan: Jože Zakovšek

 

Na današnji dan leta 1910 se je v Zagorju ob Savi mami Neži (rojena Trebušak) in očetu Francu, ki je bil rudar, rodil sin Jože Zakovšek, slovenski učitelj in... savus več »

Danes dogaja

 

Na današnji dan se je leta 1910 v Zagorju rodil surpedagog Jože Zakovšek, v Ljubljani pa je leta 1962 umrl glasbenik in ljudsko prosvetni delavec Albin Stritar... savus več »

Punce v jami na Planet TV

Perkmandeljc bo gostoval v jutranji oddaji na Planet TV malo čez osmo uro v ponedeljek, 26. februarja. Prav gotovo ga bosta znala voditelja Suzana Kozel in... savus več »

Javni razpisi v Hrastniku

Občina Hrastnik je objavila štiri razpise na področju socialne pomoči, športa, kulture in humanitarnih dejavnosti. Javni razpis za dodeljevanje občinskih... savus več »

Zmagali Kreže, Avdić in Kranjc

V koči Lambert v Šentlambertu so pripravili turnir v elektronskem pikadu, ki se ga je udeležilo veliko število tekmovalcev, pa tudi navijačev ni manjkalo. Med... savus več »

Domen Drobež odličen

Zagorski harmonikar Domen Drobež je na letošnjem, že 17. mednarodnem tekmovanju za nagrado Avsenik 2024 odlično nastopil v Begunjah in si prislužil zlato... savus več »

Voda iz Jepihovca je odlična

Ultrafiltracijska naprava se je izkazala za pravo naložbo, so zadovoljni na Občini Hrastnik in v Komunali Hrastnik. Voda iz zajetja Jepihovec, s katero... savus več »

Na današnji dan: Franc Jenčič

Na današnji dan leta 1985 je umrl Franc Jenčič, inovator, kemijski inženir, avtor analitske tehtnice, pobudnik ustanovitve finomehaničnega oddelka v Centralnih... savus več »

Poklon dr. Janezu Drnovšku

Danes mineva 16 let od smrti častnega občana Občine Zagorje ob Savi dr. Janeza Drnovška. Ob obletnici smrti se je njegovemu spominu, tako kot vsako leto,... savus več »

Pes psu pes

Zasavski policisti so se pretekli teden ukvarjali kar z devetimi prometnimi nesrečami in eno kršitvijo javnega reda in miru. Posredovali so zaradi požara v... savus več »

DP v Planici

V torek 20. februarja, je v Planici na skakalnici HS102m potekala tekma za državno prvenstvo mladincev do 18 let. Tekme se je udeležilo tudi kar nekaj... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo