sobota, 22. januar 2022
Kanalizacija bo urejena

Projekt kanalizacije v Trbovljah je pomemben za kakovost bivanja in varstvo okolja. To naložbo, pomembno za razvoj občine, bodo kmalu zaključili. Projekt, ki... savus več »

Objavljen sveženj razpisov

Občina Zagorje ob Savi je s področja družbenih dejavnosti objavila še en sveženj razpisov za črpanje sredstev iz letošnjega občinskega proračuna. Tako so na... savus več »

Od jutri nič več računov

Jutri pričenja veljati novela Zakona o davku na dodano vrednost. Med drugimi spremembami prinaša novela tudi to, da odslej trgovci in drugi izdajatelji računov... naše zasavje več »

Zasavska kronika 

Ta teden so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še vrsto drugih prekrškov in kaznivih dejanj. Pa si poglejmo, katere: PP Hrastnik je... naše zasavje več »+

SGLŠ Postojna 

SGLŠ Postojna je uspešna, domačna in sodobna šola, prepoznavna tako v regiji in Sloveniji kot tudi v Evropi. Je srednja šola s tradicijo. Reci DA izzivom... savus več »+

Iztekala voda

V četrtek, 20 januarja, ob 8.17. je v Ulici talcev v Zagorju ob Savi v stanovanjskem objektu počila cev centralnega ogrevanja. Gasilci PGD Zagorje – mesto so... savus več »

Gabrič predsednica SOS

Na 18. seji predsedstva Skupnosti občin Slovenije 19. januarja v Trbovljah je dosedanji predsednik Peter Misja vodenje organizacije predal županji Trbovelj... savus več »

REZULTATI SE IZBOLJŠUJEJO

V tem tednu obeležujemo Evropski teden preprečevanja raka materničnega vratu. Rak materničnega vratu je med raki izjema, saj o njem vemo dovolj, da lahko... trbovlje več »

Smrečica za dober namen 

Tudi minule praznike so Staretov trg v Šmartnem pri Litiji krasile smrečice, ki so jih po lastnem navdihu okrasila društva, zavodi in organizacije Občine... naše zasavje več »

Na današnji dan: Boštjan Roš 

Boštjan Roš je še eden izmen zanimivih članov rodbine Roš iz Hrastnika. Bolj kot prevzem domačega bogatega Roševega posestva v Hrastniku ga je privlačilo... savus več »

Prve pesmi že v uredništvu

Na naš razpis za objavo 50 pesmi 50 zasavskih pesnic in pesnikov so prve pesmi že pričele kapljati v naše uredništvo. Izjemno smo veseli in upamo, da... savus več »

Vizualizacija kolesarske steze

V Zagorju so že pričeli z gradbenimi deli na trasi kolesarske steze Primoža Rogliča. Pripravili so tudi vizualizacijo trase. Kje bo potekala, si lahko ogledate... savus več »

Za kmetijstvo 44 tisočakov

V proračunu Občine Zagorje ob Savi je za sofinanciranje ukrepov ohranjanja in spodbujanja razvoja kmetijstva in podeželja za letošnje leto rezerviranih 44.000... savus več »

Temelji trajnostne mobilnosti

V želji po zmanjševanju emisij toplogrednih plinov in manjših emisij PM10 v prometu je Občina Trbovlje izdelala celostno prometno strategijo, ki jo je v... savus več »

Zasavka terjala mlado življenje

Včeraj nekaj čez 12. uro se je na  regionalni cesti Litija–Ljubljana, med Litijo in Zgornjim Logom zgodila huda prometna nesreča s smrtnim izidom. 23-letni... naše zasavje več »

Kjer je volja, je tudi pot

Tudi ko je vreme megleno in hladno so na Zasavski ljudski univerzi v Večgeneracijskem centru Zasavje zelo ustvarjalni. Iščejo nove izzive in delajo s polno... savus več »

Na današnji dan: Vinko Pfeifer

Vinko Pfeifer je celo življenje preživel v Trbovljah. Po poklicu je bil učitelj praktičnega in teoretičnega pouka na sedanji Srednji tehniški in poklicni šoli... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo