torek, 27. februar 2024

Kreativne zimske počitnice

Podjetniški inkubator pri projektu sodeluje z Ljudsko univerzo Velenje in Delavskim domom Trbovlje, v delavnice pa bo vključenih 500 otrok. tv kočevje več »

Prevajanje.net

Tara in Lara na odlični poti

Teniški igralci in igralke do 12. leta starosti so se pretekli konec tedna pomerili na round robin. Dvoboji so potekali na različnih lokacijah po Sloveniji. Na... e-utrip več »

Predavanje Dušana Kaluže

 

Razumevanje naukov kabale po starodavnem izročilu človeško duhovnost približuje bogu in človeku omogoča razumevanje božjih skrivnosti. tv kočevje več »

V nesreči udeležena tri vozila

 

V petek, okoli 9. ure se je v Žlebiču zgodila prometna nesreča, v kateri so bili udeleženi vozniki treh osebnih vozil. Do prometne nesreče je po prvih podatki... e-utrip več »

Kočevci morali priznati premoč

 

V nedeljo so bile odigrane tekme Pokala Slovenije v kegljanju. Moški so odigrali osmino finala, ženske pa zaradi majhnega števila prijavljenih ekip šele 1 krog... e-utrip več »

Bera kolajn tudi v Kopru

 

V Kopru je od petka do nedelje potekalo državno prvenstvo za dečke in deklice ter mlajše dečke in deklice, katerega se je udeležilo tudi veliko ribniških... e-utrip več »

Pustu sledi post

Po pustnem veseljačenju se bo danes s pepelnico začel 40-dnevni postni čas pred veliko nočjo. V Katoliški cerkvi na pepelnično sredo velja strogi post, ko se... e-utrip več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo