sreda, 19. junij 2024

55 let nogometa v Ribnici

“Naj bo to nov začetek,” je na uradni svečanosti ob praznovanju 55-letnice ustanovitve Nogometnega kluba Ribnica, ki je zadnjih 30 let miroval,... e-utrip več »

Radar v bližini vrtca

Vozniki, pozor! Na cesti, ki vodi skozi industrijsko cono Lepovče v Ribnici, je od včeraj delujoč radar. Dovoljena hitrost na tem območju je 50 km/h. Meritev... e-utrip več »

Trčil v otroka in pobegnil

Policisti PP Kočevje so obravnavali dve prometni nesreči s pobegom in telesno poškodbo. Morebitne očividce prosijo, da pomagajo pri izsleditvi voznikov in o... e-utrip več »

Biseri Kočevske 2024

 

Na otvoritvi razstave so spregovorili avtorji fotografij in predstavniki športnih društev, katerih člani so se znašli na panojih. tv kočevje več »+

Kolo umetnosti

 

Tako kot v lanskem šolskem letu, je Gimnazija Kočevje svojim dijakom tudi letos ponudila tri različne interdisciplinarne tematske sklope. tv kočevje več »+

Prevajanje.net

Nadomestne županske volitve

Kočevski volivci bomo na predčasnih volitvah izbirali zgolj novega župana, medtem ko se bodo mandati vseh 25 občinskih svetnikov ohranili. tv kočevje več »

Mama Ljuba vabi na delavnico

“ZELIŠČNI ZAKLADI: UPORABA GOZDNIH IN TRAVNIŠKIH ZELIŠČ V VSAKODNEVNI PREHRANI” PROGRAM: Teoretični uvod: Predstavitev pomena zelišč v prehrani in... e-utrip več »

Izšla je knjiga Nesojena kučma

 

Si že delate zalogo za poletno branje? Pri založbi Litera je izšla knjiga Nesojena kučma. Novo delo pisatelja, novinarja, scenarista in avtorja turističnih... e-utrip več »

Mali maturant, mali maturant!

 

Po deževnem jutru je v Kočevju zavladalo sonce. No, ne dobesedno. Na ulice so se odpravili mali sončki iz Vrtca Kočevje. In če pomislimo, niti niso več tako... e-utrip več »

Na Bregu so ročno kosili

Lani smo zapisali, da so se kmetje morda kot nikoli doslej vsak dan spogledovali z vremenom, ki jim skoraj v ničemer ni bilo naklonjeno. Najbolj so jih tepli... e-utrip več »

ODLAGANJE KOMUNALNIH ODPADKOV

Skupna občinska uprava občin Dolenjske in Bele Krajine, v smislu preventivnega obveščanja javnosti, obvešča občane in občanke občine na dosledno spoštovanje... metlika.si več »

ZAŠČITIMO SE PRED UV SEVANJEM

Sonce je vir življenja. Daje nam svetlobo, toploto, omogoča nastanek vitamina D v koži, na soncu se dobro počutimo. Vendar, bodimo previdni. Prekomerna... metlika.si več »

Praznik občine Velike Lašče

Sklepni dogodek ob letošnjem prazniku občine Velike Lašče, ki ga obeležujejo 8. junija, na dan rojstva Primoža Trubarja, je bila petkova slavnostna akademija s... e-utrip več »

XC Kočevje 2024

Na dirki je nastopilo tudi rekordno število domačih tekmovalcev, saj je kočevski klub zastopalo več kot 30 kolesarjev. tv kočevje več »

Prvi kočevski evroposlanec

Dr. Vladimir Prebilič je kot nosilec liste stranke zelenih prejel 51665 preferenčnih glasov, s čimer je postal prvi kočevski evroposlanec. tv kočevje več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo