ponedeljek, 20. marec 2023

33. občinski otroški parlament

Danes, 17. 3. 2023, se je v prostorih sejne sobe Občine Metlika odvijal 33. občinski otroški parlament. Udeležilo se ga je 18 učencev Osnovne šole Metlika in... metlika.si več »

Prevajanje.net

DAN KOČEVSKE KOŠARKE

V soboto, 18. 3. 2023, bo v Športni dvorani Kočevje potekal DAN KOČEVSKE KOŠARKE, ki ga organizira Košarkarski klub Kočevje. Program se bo začel ob 9h zjutraj... kočevje več »

4. redna seja

Seja bo potekala v torek, 28.3.2023 ob 18. uri v prostorih TK Jezero, Trdnjava 3, Kočevje kočevje več »

Osmomarčevski sejem

 

Na tržnici beležijo predvsem pomanjkanje obiskovalcev mlajše generacije, zato zanje še toliko bolj velja povabilo na prihajajoče sejme. tv kočevje več »

Letošnja čistilna akcija

 

Po besedah Tine Kotnik so trenutne razmere na divjih odlagališčih podobne preteklim letom, veseli pa, da ni nastalo nobeno novo. tv kočevje več »

Danes praznujejo moški!

V senci praznovanj, ki slavijo nežnejši spol, so vse prevečkrat prezrti moški. Dva dni po dnevu žena, praznujejo moški – mučeniki. No, ime praznika ne izhaja... e-utrip več »

Policija nekoliko drugače

Današnji dan so na Policijski upravi Novo mesto začeli nekoliko drugače. Policistke in policisti so z drobno pozornostjo in iskrenim voščilom ob dnevu žena že... moja dolenjska več »

70 let Snežnika

Kot pravi direktor, je trenutno delovanje in poslovanje Snežnika prilagojeno razmeram na trgu, načrti za prihodnost pa so ambicioznejši. tv kočevje več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo