četrtek, 28. september 2023

9. redna seja Občinskega sveta

Na 9. redni seji Občinskega sveta, ki je potekala v torek, 26. septembra, so občinske svetnice in svetniki soglasno potrdili prejemnike priznanj, nagrad in... kočevje več »

NOVA PARKIRIŠČA ZA KOLESA

 

V času Evropskega tedna mobilnosti smo s pomočjo sofinancerskih sredstev za spodbujanje trajnostne mobilnosti opremili 3 nove lokacije z nasloni za parkiranje... kočevje več »+

JNA

130 let železnice v Kočevju

27. septembra 2023 mineva 130 let od uradnega odprtja železniške proge Grosuplje–Kočevje. Redni promet je stekel naslednji dan. Da se je ta sploh začela... kočevje več »

Vpliv vremena ugoden in spodbuden

Danes bo na Primorskem pretežno jasno, pihala bo šibka burja. Drugod bo delno jasno, sprva predvsem v južni in vzhodni Sloveniji še pretežno oblačno. Najvišje... e-utrip več »

Podnebni tek

Tudi tokratni Podnebni tek je potekal v sklopu raznolikih dogodkov Evropskega tedna mobilnosti. tv kočevje več »

Dan brez avtomobila 2023

Na ministrstvu opažajo, da se ljudje na področju mobilnosti vse bolj ozaveščajo, še vedno pa so nekatere navade med Slovenci trdno zakoreninjene. tv kočevje več »

Neli zlata, Lovro bronasti

Včeraj je bilo na 25-metrskem plavalnem bazenu v Ribnici živahno, kot že dolgo ne. Organizacija zavoda Planica je tam pripravila državno prvenstvo v plavanju... e-utrip več »

Reševali onemoglo osebo

Danes, ob 11.43 so gasilci PGD Kočevje v Turjaškem naselju v Kočevju odprli vrata stanovanja, v katerem se je bila onemogla oseba. V nadaljnjo oskrbo so jo... e-utrip več »

Festival lesa 2023

Otvoritveni dnevi Festivala lesa 2023 bodo potekali v Kočevju in okolici od 5. do 7. oktobra. Odprtje festivala prinaša nagrade zmagovalcem mednarodnega... kočevje več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo