torek, 30. april 2024

Ta nekdanji nogometaš, ki je postal chef, prevzema že tretjo restavracijo

Denis Ibrišimović, vodja Gostilne Podfarovž, napoveduje dve novosti: prevzel bo splitsko Restavracijo Jugo, nekaj novega pa pripravlja tudi v Vipavi. Denis Ibrišimović, nekdanji poklicni nogometaš, ki se je po koncu športne kariere preusmeril v gostinstvo, od leta 2018 vodi vipavsko Gostilno Podfarovž, kjer je tudi chef. Zdaj pod njegovo okrilje prihajata še dve imenitni lokaciji:… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo