torek, 30. april 2024

To je razlog, zakaj na družbenih omrežjih vsi v omake z mesom mešajo mleko

Družbena omrežja se navdušujejo nad delovanjem kislin v mleku, ki zmehčajo teksturo zrezkov, vlaken. Meso je pogosto glavni vir beljakovin v naših obrokih, pa naj gre za perutnino, govedino, svinjino ali divjačino. V vsakem primeru si želimo, da bi bila njegova tekstura mehka in čim bolj nežna, kar je v veliki večini odvisno od kakovosti… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo