torek, 30. april 2024

Po korakih: cimetovi polžki, kot jih pripravi mojstrica potice

Testo za cimetove polžke naj bo voljno in svilnato. Medtem ko se pečejo v pečici, pripravimo preliv s sladko smetano in cimetom. Ko so pečeni, jih 15 minut ohlajamo, postrežemo primerno tople. »Polžki po naših vrtovih so se že začeli umikati v svoja bivališča. Nanje smo se velikokrat jezili, ker so jedli našo zelenjavo. Cimetovi… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo