nedelja, 19. maj 2024

Vse, kar morate vedeti o (Martinovi) perjadi (razlaga strokovnjak)

Ah, tradicije! Ob martinovem vinarji odprejo svoje kleti, policisti poostrijo nadzor prometa, kulinarični novinarji pa se zapodimo v raziskovanje okusnih detajlov, ki spremljajo ta praznik. Tokrat imamo na muhi perjad, in to kar celo jato: gosi in race, različne pasme kokoši, celo kopune in pegatke. Našli smo zanimivega sogovornika, doc. dr. Dušana Terčiča s Katedre… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo