nedelja, 19. maj 2024

Kaj je to jun in kje smo ga, osupli, poskusili

Ljubiteljem zanimivih slovenskih vin je ime Aci Urbajs dobro znano. Kakšen napoj pa se zvari, ko na pobočju Rifnika pri Šentjurju, malce skrivnostni gori s pridihom starodavnosti, začne svoje ideje udejanjati nova generacija? Ne več le grozd: v središče zanimanja stopi tudi trtni list. Aci Urbajs je morda med vsemi našimi vinogradniki najbolj idealistično zagledan… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo