nedelja, 19. maj 2024

Kakšna je razlika med rjavo in zeleno ajdovo kašo

Ajda se je iz starih kuharskih bukev prikradla v današnjo kuhinjo in osvojila tudi sodobne kuharje in kuharice; je okusna, zdrava in vsestransko uporabna. Za ajdo marsikdo misli, da je na območju današnje Slovenije od nekdaj, vendar rastlina izvira iz centralne Azije, v Evropo pa so jo prinesli v srednjem veku. Ker tudi pri nas… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo