torek, 21. maj 2024

Kaj je vinski kamen in kako ga uporabljamo pri peki

Kot rahljalno sredstvo za testo lahko vinski kamen kupimo v večini trgovin, gre za naravno snov, ki nastane kot produkt pri zorenju vina. Vinski kamen, ki ga vinarji najdejo na dnu soda, včasih pa kot usedlina nastane tudi v ustekleničenem vinu, sam po sebi še ni uporaben kot bolj znani pecilni prašek. Je pa med… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo