petek, 9. maj 2025

To je najboljši trenutek, ko v jed dodamo rožmarin

Rožmarin je začimba močnega vonja in prijetnega okusa. Dodajamo ga mesnim in ribjim jedem, enolončnicam, gobam, pečenemu krompirju, paradižniku, dobro se ujame z mehkimi siri: uporabljamo svežega ali posušenega. Rožmarin je ena od stalnic med začimbami, ki jih uporabljamo v vsakdanji kuhinji. Rastlina, zimzeleni grm, ki v višino doseže tudi do dva metra, izhaja iz… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo