petek, 17. maj 2024

Najboljši način, da porabimo češnjeve paradižnike

Ste opazili, kako pogosto češnjevci začnejo ostajati? Velike mesnate paradižnike predelamo, teh malih pa se počasi tudi naveličamo … Ta shranek nam je bil všeč, ker krepki okus še poudari, v kozarček pravzaprav skoncentrira vse najboljše, kar pričakujemo od te plodovke. Čisto malo je potrebno in na krožniku bo znova vroče poletje. Pečeni češnjevci v… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo