petek, 17. maj 2024

Ob upoštevanju teh nasvetov bodo filane paprike ostale cele, nadev pa sočen

Priprava nadevanih paprik zahteva nekaj časa in packarije, a je dovolj enostavno, da se jih ne bi smeli ustrašiti niti začetniki. Na vrhuncu sezone paprike uživamo v vseh možnih oblikah, surove same ali v solati, dušene v različnih prilogah in omakah, pečene na žaru, kuhane v juhah in še bi lahko naštevali. Poznamo številne sorte,… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo