petek, 17. maj 2024

Tako se pripravi sončnico na žaru

Ne predstavljamo si, da bi jo jedli. To bi bila ena tistih »čudnih« jedi, ki jih pokušajo le posebneži. A pri njej lahko izkoristimo tudi tisto, česar nismo navajeni. Govorim o navadni sončnici, Helianthus annuus. Uporabimo lahko skoraj vse njene dele. Prvi pridejo na vrsto mladi listi in stebla – ki pa jih večinoma pustimo… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo