petek, 17. maj 2024

Bučno olje: razlika med hladno in toplo stiskanim

Ko kupujemo bučno olje, je na etiketi treba preveriti, kako je bilo narejeno. Še pred desetletji so drugod po Sloveniji ob omembi bučnega olja zgolj zmajali z glavo, češ, tega pa mi ne uporabljamo. V študentskem domu, kjer so se mešale kuhinje vseh pokrajin, smo Štajerci in Prekmurci počasi nanj privajali Dolenjce, Gorenjce, Primorce pa… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo