torek, 21. maj 2024

Recept za prekmursko gibanico po zaščitenem receptu (in nasveti iz prve roke)

Brez dvoma je posebnost. Brez dvoma je priprava zapletena in zaradi številnih nadevov v številnih posodah vse prej kot čista. In brez dvoma je zelo zaželena, čeprav precej nasitna. Pripravimo jo skupaj. Prekmurska gibanica je ime dobila po besedi güba in se nanaša na njeno značilno sestavo iz devetih plasti (güb): pótplata iz krhkega testa… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo