petek, 17. maj 2024

Pozabljena jed, ki se na krožnike vrača kot specialiteta

Bikovi prašniki: nekoč so jih izključno cvrli, sodobna kuhinja pa ponuja tudi pečene, zlasti okusni so na žaru. Mnogi starejši se z nostalgijo spominjajo jedi, ki so zaznamovale čase pred nekaj desetletji, med tradicionalne slovenske lahko vsekakor uvrstimo raznovrstno in na številne načine pripravljeno drobovino. Poleg jeter, ledvic, pljuč, srca, vampov in želodcev k drobovini… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo