petek, 17. maj 2024

Jed iz Hiše Franko, ki jo Ana Roš postreže namesto torte

Po dveh letih so v Hiši Franko, ki je mednarodno in doma kritiško najbolj cenjena slovenska restavracija, predstavili nov meni. V mnogočem so v preteklosti uvajali nove smeri, trende, nastavljali prečko – o čem torej razmišljajo v letu, ki je v znamenju obletnic? Šefinja kuhinje Ana Roš Stojan pa petdeset. Na meniju se je zato… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo