petek, 17. maj 2024

Čebulni olupki niso samo za barvanje jajc: tako postanejo izvrstna začimba

Čebulne olupke navadno zavržemo, a so v kuhinji še kako uporabni; v juho ali drugo jed dodamo kar cele, lahko pa jih zdrobimo in hranimo kot začimbe. Na čebulne olupke praviloma gledamo kot na neuporabne odpadke, ki jih zavržemo med organske odpadke ali v najboljšem primeru na kompost. Vendar so še kako uporabni v kuhinji… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo