petek, 17. maj 2024

Recept za italijansko jajčno omako, ki vam bo prišel prav v času velike noči

Ob veliki noči se nam vedno zastavi vprašanje, kako porabiti pirhe. Jajčna omaka je najboljši odgovor. Jajčna omaka, ki ji pravimo salsa bolzanina, je značilna za območje Bolzana v Južni Tirolski (Trentino-Alto Adige), kjer jo ob veliki noči radi ponudijo kot predjed ob špargljih, kuhanih na sopari, in pečeni šunki. Recept se nam zdi odličen… odprta kuhinja več »

Več iz medija

Kako pripraviti dom na zabavo

 

Veseli december je čas druženja in zabav. Marsikdo bo zabavo organiziral kar doma, zato smo poiskali nekaj koristnih nasvetov, kako se pripraviti na... odprta kuhinja več »

Miklavževi kvašeni polži

 

V obilici decembrskih dobrot se zobanje suhega sadja ne sliši ravno mikavno, zato ga najprej namočimo v božični čaj, nato pa stlačimo v sočne in puhaste polže... odprta kuhinja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo