Japonsko navdihnjen veganski sendvič z bučnim namazom iz hokaido buče, tofuja in rastlinske majoneze – razkošen, mehek in domač. odprta kuhinja več »
Več iz medija
Obilen sendvič za na kavč
Japonsko navdihnjen veganski sendvič z bučnim namazom iz hokaido buče, tofuja in rastlinske majoneze – razkošen, mehek in domač. odprta kuhinja več »
So se najavili obiski? Pečen camembert je najhitrejša praznična jed, ki vse...
Pečen camembert z medom in zelišči je hitro pripravljena, a razkošna praznična predjed oziroma prigrizek za decembrska druženja. odprta kuhinja več »
Božična večerja: Sestavili smo čudovit meni, ki ga boste z veseljem pripravili (in...
Pomislili smo na vse – za vas imamo aperitiv, predjed, glavno jed, prilogo in sladico. odprta kuhinja več »
Krasni in enostavni domači medenjaki, ki vedno uspejo
Ti domači medenjaki so točno tisti, ki bi se – če bi izbirali naj slovenski piškot – zagotovo uvrstili v sam vrh. odprta kuhinja več »
Ta recept vam za praznike priporoča Janez Bratovž
Grušavi žlinkrofi po receptu Janeza Bratovža – tradicionalna jed iz Logarske doline v sodobni izvedbi z ocvirki in smetano. odprta kuhinja več »
Rožičeva potica: recept, s katerim se pozabljena tradicija vrača na slovenske...
Rožičeva potica je okusna vez med starim in novim. Zanimivo, kako se časi obračajo, človek se prav zamisli: ti rjavi stroki so nekdaj predstavljali skromnost... odprta kuhinja več »
Hitro pripravljena božična torta iz panetona – kremasta sladica v 10...
Iščete hitro božično sladico brez peke? Ta torta iz panetona, premazana s kremo in višnjami, je pripravljena v nekaj minutah in navduši vsakega sladkosneda. odprta kuhinja več »
Kako speči popoln poprtnik: recept in napotki mojstra Jožeta...
Do obisti pripravo poprtnika pozna Jože Senegačnik, ki s svojimi izdelki redno dosega najvišja mesta na tekmovanjih v peki tega izjemnega kruha. odprta kuhinja več »

