torek, 15. julij 2025

Kosmulja ni le za marmelado, presenetila bo tudi v slani kuhinji

Na slovenskih vrtovih kosmulje pogosto ostajajo spregledane. Grm z bodečimi vejami in kiselkastimi plodovi marsikoga spominja na otroštvo, vendar le redko pride do izraza v sodobni kulinariki. V resnici pa gre za eno najbolj vsestranskih sadnih vrst, ki lahko navduši tako v sladkih kot v slanih jedeh. Poleg tega je kosmulja bogata z vitaminom C, vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo