torek, 15. julij 2025

Te palačinke ostanejo mehke tudi naslednji dan – skrivnost je v enem dodatku

Palačinke imajo v slovenski kuhinji prav posebno mesto. Pečemo jih ob koncih tedna, kot sladico po kosilu, za večerjo, kadar zmanjka časa ali idej. Dišijo po domačnosti in vsakič znova prikličejo spomine na otroštvo. A ena težava se pogosto ponavlja: palačinke, ki so bile zjutraj popolne, popoldne že spominjajo na suho krpo. Naslednji dan so vse za moj dan več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo