Prava vanilja je lahko zelo draga, a se ji ni treba odreči: stroke lahko recikliramo in doma pripravimo lasten nadomestek ekstrakta. odprta kuhinja več »
Več iz medija
Zvezdice iz bučnic: krasni piškotki brez moke
Dišeči, mehki piškoti iz mletih bučnih semen so odlična praznična poslastica – brez moke, z nežno limonovo noto in čokoladnim zaključkom. odprta kuhinja več »
Domači vaniljev izvleček: preprost recept, ki se dolgoročno...
Prava vanilja je lahko zelo draga, a se ji ni treba odreči: stroke lahko recikliramo in doma pripravimo lasten nadomestek ekstrakta. odprta kuhinja več »
Preprosti božični piškoti: recepti za vse, ki nimajo časa (ali...
Hitre ideje za praznične piškote brez kompliciranja: razpokančki, medenjaki, amaretti in čokoladni piškoti za peko v zadnjem hipu. odprta kuhinja več »
Vsi govorijo o tej gosti vroči čokoladi – ko jo poskusite, boste razumeli,...
Odkrijte recept za neverjetno gosto vročo čokolado, ki jo pripravite v nekaj minutah. Razvajanje, ki vas bo grelo vso zimo. odprta kuhinja več »
Najhitrejši piškoti brez peke, ki vedno uspejo (da ne bodo vedno samo rumove...
Ta recept Nine Zorčič je tako dober, da bi bil greh, da ga ne bi delili z vami. odprta kuhinja več »
Sladica, ki nadomesti espresso: božanske kavne kocke z gostim...
Dišeče kavne kocke z orehi in kremnim prelivom – hitra, veganska in neverjetno okusna sladica za vse ljubitelje kave. odprta kuhinja več »
Čokoladni razpokančki: Ta preverjen recept nas je navdušil (in prepričani smo, da...
Ti čokoladni razpokančki so zunaj hrustljavi, znotraj pa mehki in aromatični – takšni, kot bi jih prinesli iz kakšne imenitne slaščičarne. odprta kuhinja več »
Beračeva torba: pozabljen narastek iz starega kruha, ki vedno...
Beračeva torba je preprost, sočen narastek iz starega kruha, jabolk in smetane, ki ostankom hrane vdihne novo življenje. odprta kuhinja več »

