Ti čokoladni razpokančki so zunaj hrustljavi, znotraj pa mehki in aromatični – takšni, kot bi jih prinesli iz kakšne imenitne slaščičarne. odprta kuhinja več »
Več iz medija
Čokoladni razpokančki: Ta preverjen recept nas je navdušil (in prepričani smo, da...
Ti čokoladni razpokančki so zunaj hrustljavi, znotraj pa mehki in aromatični – takšni, kot bi jih prinesli iz kakšne imenitne slaščičarne. odprta kuhinja več »
Beračeva torba: pozabljen narastek iz starega kruha, ki vedno...
Beračeva torba je preprost, sočen narastek iz starega kruha, jabolk in smetane, ki ostankom hrane vdihne novo življenje. odprta kuhinja več »
Krompirjeva solata z okisano rdečo čebulo: vsi vas bodo spraševali za ta...
Naveličani klasike? Tukaj je zelo okusen preobrat v tehniki priprave vsem ljube krompirjeve solate. odprta kuhinja več »
Slane rolice s karamelizirano čebulo in čedarjem
Pozabite na cimetke – te mehke, puhasto vzhajane rolice s karamelizirano čebulo, čedarjem in čilijevim oljem so slana pregreha, ki očara na prvi ugriz. odprta kuhinja več »
Poljubčki iz preprostih medenjakov (zmagovalni recept naše kuharske...
Dišeči piškoti z medom in melaso, popolni za praznično ustvarjanje v veselem decembru. odprta kuhinja več »
Dišeče Miklavževe palice, še boljše od grisinov
Hrustljave Miklavževe palice so popolne za ustvarjanje z otroki, ki se želijo prikupiti dobremu možu in pokazati, kako pridni so bili. odprta kuhinja več »
Turška jajca (çılbir): naša različica kultnega zajtrka vas bo zelo...
Tole orientalsko klasiko, ki je v zadnjih letih osvojila moderne krožnike, si lahko z malce kulinaričnih spretnosti pripravimo tudi doma. odprta kuhinja več »
Velika cimetka: Ko cimetove rolice dobijo obliko torte
Odkrijte recept za puhasto cimetovo torto z mehko notranjostjo, lepljivim vrtincem in božanskim kremnim prelivom. Popolna za praznike in razvajanje. odprta kuhinja več »

