Pozabite na cimetke – te mehke, puhasto vzhajane rolice s karamelizirano čebulo, čedarjem in čilijevim oljem so slana pregreha, ki očara na prvi ugriz. odprta kuhinja več »
Več iz medija
Slane rolice s karamelizirano čebulo in čedarjem
Pozabite na cimetke – te mehke, puhasto vzhajane rolice s karamelizirano čebulo, čedarjem in čilijevim oljem so slana pregreha, ki očara na prvi ugriz. odprta kuhinja več »
Poljubčki iz preprostih medenjakov (zmagovalni recept naše kuharske...
Dišeči piškoti z medom in melaso, popolni za praznično ustvarjanje v veselem decembru. odprta kuhinja več »
Dišeče Miklavževe palice, še boljše od grisinov
Hrustljave Miklavževe palice so popolne za ustvarjanje z otroki, ki se želijo prikupiti dobremu možu in pokazati, kako pridni so bili. odprta kuhinja več »
Turška jajca (çılbir): naša različica kultnega zajtrka vas bo zelo...
Tole orientalsko klasiko, ki je v zadnjih letih osvojila moderne krožnike, si lahko z malce kulinaričnih spretnosti pripravimo tudi doma. odprta kuhinja več »
Velika cimetka: Ko cimetove rolice dobijo obliko torte
Odkrijte recept za puhasto cimetovo torto z mehko notranjostjo, lepljivim vrtincem in božanskim kremnim prelivom. Popolna za praznike in razvajanje. odprta kuhinja več »
Parklji ježki: čokoladna poslastica, ki popestri Miklavžev...
Enostavno narejeni, zabavno okrašeni in z okusom, ki prevzame vse generacije. Pripravite strašno prikupne parklje ježke. odprta kuhinja več »
Tale galeta je še boljša od domače pice (recept z naše kuharske...
Če še ne veste, kaj je galeta, naj vam kar takoj povemo, da gre za tisto vrsto jedi, ki je čisto preprosta, a polna elegance, rustikalnosti in čistega užitka. odprta kuhinja več »
To bo vaš novi najljubši način priprave ješprenja
Preprost recept z nežno teksturo, jogurtom in sadjem za popoln začetek dneva. Kremna ješprenjeva kaša za okusen in hranljiv zajtrk. odprta kuhinja več »

