Odkrijte recept za puhasto cimetovo torto z mehko notranjostjo, lepljivim vrtincem in božanskim kremnim prelivom. Popolna za praznike in razvajanje. odprta kuhinja več »
Več iz medija
Velika cimetka: Ko cimetove rolice dobijo obliko torte
Odkrijte recept za puhasto cimetovo torto z mehko notranjostjo, lepljivim vrtincem in božanskim kremnim prelivom. Popolna za praznike in razvajanje. odprta kuhinja več »
Parklji ježki: čokoladna poslastica, ki popestri Miklavžev...
Enostavno narejeni, zabavno okrašeni in z okusom, ki prevzame vse generacije. Pripravite strašno prikupne parklje ježke. odprta kuhinja več »
Tale galeta je še boljša od domače pice (recept z naše kuharske...
Če še ne veste, kaj je galeta, naj vam kar takoj povemo, da gre za tisto vrsto jedi, ki je čisto preprosta, a polna elegance, rustikalnosti in čistega užitka. odprta kuhinja več »
To bo vaš novi najljubši način priprave ješprenja
Preprost recept z nežno teksturo, jogurtom in sadjem za popoln začetek dneva. Kremna ješprenjeva kaša za okusen in hranljiv zajtrk. odprta kuhinja več »
Canelé: božanska sladica, ki nagradi potrpežljivost (in diši po...
Prvič pečete caneléje? S tem preprostim receptom in jasnimi koraki vam bo uspelo ustvariti pristno francosko sladico doma. odprta kuhinja več »
Nedeljsko kosilo: Praška juha, kot so jo kuhali pri znamenitem ljubljanskem...
Praška juha iz kuharskega zvezka Marije Hribar, žene župana Ivana Hribarja, je preprosta in krepčilna krompirjeva jed, idealna tudi za nedeljsko kosilo. odprta kuhinja več »
Za sladek začetek adventa: panakotin venček z vročim kompotom iz suhega...
Vstopite v advent z nežnim panakotinim venčkom, polnim prazničnih dišav in topline – odlična ideja za praznično sladico. odprta kuhinja več »
Recept za beli hlebec, ki je premagal konkurenco: koraki mojstrice Antonije...
Spoznajte skrivnosti Antonije Plešec, petkratne zmagovalke Naj Fala kruh 2025, in preizkusite njen recept za popoln domači beli hlebec. odprta kuhinja več »

