Izvolite, prva pošiljka snega je tukaj! Priporočamo, da si čim prej nadenete kuharski kombinezon in se lotite priprave najslajših snežnih kep. odprta kuhinja več »
Več iz medija
Čeznočne bombice iz kuharske knjige, na katero smo čakali deset...
Preberite intervju z ustvarjalcema Midva kuhava in preverite recept za čeznočne bombice iz njune dolgo pričakovane prve kuharske knjige. odprta kuhinja več »
Palačinke Suzette: ko sladica postane mali spektakel
Francoska klasika, ki diši po maslu, ognju in pomaranči. Preprosta, a tako elegantna sladica! odprta kuhinja več »
Kako pripraviti popolne snežne kepe? Najboljši triki in recepti, ki jih morate...
Izvolite, prva pošiljka snega je tukaj! Priporočamo, da si čim prej nadenete kuharski kombinezon in se lotite priprave najslajših snežnih kep. odprta kuhinja več »
Popoln šmorn iz pečice: recept, za katerega vas bodo vsi...
Puhast kot oblak in rahlo karameliziran po robovih – šmorn iz pečice je ena tistih sladic, ki z nekaj preprostimi koraki postane prava razvada. odprta kuhinja več »
En pekač, 30 minut, popolno kosilo – preverite, zakaj vsi obožujejo ta...
Preprost recept za pečenega purana s krompirjem in zelenjavo na enem pekaču – sočno meso, okusna zelenjava in sveža limonova polivka za hitro domače kosilo. odprta kuhinja več »
Kremasta polenta kot iz italijanske tratorije
Topla in nasitna jed, ki pogreje. Kremasta polenta je božanska kot priloga k mesu, bogatim enolončnicam in zelenjavi. odprta kuhinja več »
Gomoljna zelena ni le za govejo juho: tudi tako jo lahko...
Odkrijte, kako vsestranska je zelena v kuhinji – od kremne juhe z jabolkom do hrustljavih zeleninih palčk, pireja in osvežilnih solat. Ideje za okusne zimske... odprta kuhinja več »
Čudovita marmelada iz mandarin, kot jo je ta teden pripravljala Tina...
In ker ne moremo iz svoje kože, smo poiskali tudi izviren sicilijanski recept. odprta kuhinja več »

