Puhast kot oblak in rahlo karameliziran po robovih – šmorn iz pečice je ena tistih sladic, ki z nekaj preprostimi koraki postane prava razvada. odprta kuhinja več »
Več iz medija
Popoln šmorn iz pečice: recept, za katerega vas bodo vsi...
Puhast kot oblak in rahlo karameliziran po robovih – šmorn iz pečice je ena tistih sladic, ki z nekaj preprostimi koraki postane prava razvada. odprta kuhinja več »
En pekač, 30 minut, popolno kosilo – preverite, zakaj vsi obožujejo ta...
Preprost recept za pečenega purana s krompirjem in zelenjavo na enem pekaču – sočno meso, okusna zelenjava in sveža limonova polivka za hitro domače kosilo. odprta kuhinja več »
Kremasta polenta kot iz italijanske tratorije
Topla in nasitna jed, ki pogreje. Kremasta polenta je božanska kot priloga k mesu, bogatim enolončnicam in zelenjavi. odprta kuhinja več »
Gomoljna zelena ni le za govejo juho: tudi tako jo lahko...
Odkrijte, kako vsestranska je zelena v kuhinji – od kremne juhe z jabolkom do hrustljavih zeleninih palčk, pireja in osvežilnih solat. Ideje za okusne zimske... odprta kuhinja več »
Čudovita marmelada iz mandarin, kot jo je ta teden pripravljala Tina...
In ker ne moremo iz svoje kože, smo poiskali tudi izviren sicilijanski recept. odprta kuhinja več »
Nedeljsko kosilo: račji konfit za drugi martinov vikend
Zunaj hrustljava, znotraj sočna raca: popoln recept za mehki račji konfit z medeno omako in bogatim jesenskim okusom. odprta kuhinja več »
Cimetove rolice iz toasta v 10 minutah? Deluje!
Če imate pri roki toast, si lahko že v tem trenutku omislite te pregrešno dobre cimetove rolice, ki so pravzaprav ocvrte šnite malce drugače. odprta kuhinja več »
Jota: zakaj je ta preprosta enolončnica pozimi nepogrešljiva (in kako jo skuhati...
Jota je enolončnica iz kisle repe ali zelja, nekateri jo pripravijo kar iz kombinacije obojega; da je bolj gosta, poskrbita krompir in fižol. odprta kuhinja več »

