Piščančji medaljoni so postali jed, ki je že dolgo del vsakdanjih obrokov. Najdemo jih v restavracijah hitre prehrane, zamrznjene v trgovinah, ponujajo jih na zabavah, v šolskih jedilnicah in domačih kuhinjah. vse za moj dan več »
Več iz medija
Tako smo posušili kakije na stojalu za perilo
Sušenje kakijev po japonski metodi hošigaki je v zadnjih letih postalo eno izmed najbolj iskanih zimskih kuharskih opravil. vse za moj dan več »
To je razlog, zakaj prva pošiljka snega običajno hitro...
Prvi sneg ima v Sloveniji poseben čar. Še preden dokončno zapremo vrata jeseni, se v zraku pojavi tih prasket mrzlih kristalov, ki se spustijo na travnike,... vse za moj dan več »
Imate kaj viška kakijev? Tu je recept za presno čoko torto
Presna čoko torta je priljubljena tudi zato, ker ne zahteva posebnega znanja ali dragih pripomočkov. Dober mikser ali palični mešalnik povsem zadostuje. Vse,... vse za moj dan več »
S tem trikom se sneg ne bo več prijemal na lopato
Sneženje zna biti idilično, dokler ne vzamemo v roke lopate. Marsikdo pozna občutek, ko se sneg začne lepiti na lopato, drsi nazaj ali tvori mokre kepe, ki se... vse za moj dan več »
Skriti slovenski biser, ki je pozimi še lepši
Zelenci spadajo med najbolj posebne kotičke v Julijskih Alpah, a prava lepota se razkrije šele v hladnem delu leta. Celotna pokrajina ob vznožju Vitranca se... vse za moj dan več »
To morate vedeti, preden čistite avto po snegu
Avto je prekrit s snegom, led vztraja na vetrobranskem steklu, ključavnice se težko odprejo in srebrni lak pod površino ni več videti tako nedotaknjen vse za moj dan več »
To je najbolj osamljen nemški otok z neverjetno zgodbo
Heligoland je eden tistih krajev, ki jih večina popotnikov opazi šele na zemljevidu, nato pa jih njegova zgodba preseneti bolj, kot bi pričakovali. vse za moj dan več »
To je (verjetno) najbolj podcenjena slovenska naravna...
Klevevž je čudovit primer znamenitosti, ki ni dovolj opevana. Ima naravno lepoto, zgodovinsko globino in mir, ki ga sodobni svet pogosto spregleda. Je kraj, ki... vse za moj dan več »

