Odkrijte, kako vsestranska je zelena v kuhinji – od kremne juhe z jabolkom do hrustljavih zeleninih palčk, pireja in osvežilnih solat. Ideje za okusne zimske jedi, ki jih pripravite preprosto in domače. odprta kuhinja več »
Več iz medija
Gomoljna zelena ni le za govejo juho: tudi tako jo lahko...
Odkrijte, kako vsestranska je zelena v kuhinji – od kremne juhe z jabolkom do hrustljavih zeleninih palčk, pireja in osvežilnih solat. Ideje za okusne zimske... odprta kuhinja več »
Čudovita marmelada iz mandarin, kot jo je ta teden pripravljala Tina...
In ker ne moremo iz svoje kože, smo poiskali tudi izviren sicilijanski recept. odprta kuhinja več »
Nedeljsko kosilo: račji konfit za drugi martinov vikend
Zunaj hrustljava, znotraj sočna raca: popoln recept za mehki račji konfit z medeno omako in bogatim jesenskim okusom. odprta kuhinja več »
Cimetove rolice iz toasta v 10 minutah? Deluje!
Če imate pri roki toast, si lahko že v tem trenutku omislite te pregrešno dobre cimetove rolice, ki so pravzaprav ocvrte šnite malce drugače. odprta kuhinja več »
Jota: zakaj je ta preprosta enolončnica pozimi nepogrešljiva (in kako jo skuhati...
Jota je enolončnica iz kisle repe ali zelja, nekateri jo pripravijo kar iz kombinacije obojega; da je bolj gosta, poskrbita krompir in fižol. odprta kuhinja več »
Najboljši kakavov biskvit, ki vedno uspe (tudi brez posebnega...
To je tisti recept za kakavov biskvit, ki ga hranimo na telefonu, pošiljamo prijateljicam in ga uporabljamo znova in znova. odprta kuhinja več »
Če obožujete čokoladni mousse, morate poskusiti to torto (opozorilo: močno...
Spoznajte torto z najbolj puhastim čokoladnim moussom. Preprost recept, bogat okus in zagotovljeno navdušenje. odprta kuhinja več »
Božanske jabolčne rezine brez peke: kremaste, lahke in pripravljene v...
Obožujete jabolčni zavitek, a bi vseeno poskusili nekaj novega? Pripravite preproste jabolčne rezine brez peke, znane tudi kot jabolčne kremšnite. odprta kuhinja več »

