nedelja, 16. november 2025

3 jesenske jedi na nivoju finih restavracij – a preproste in brez mesa!

Vegetarijanska kulinarika je v zadnjih letih postala pravo gurmansko doživetje. Ne gre več le za nadomestke ali “lahke obroke”, temveč za jedi, ki z malo sestavin in pravilno pripravo ustvarijo tisti poseben občutek restavracijskega razkošja. Doma lahko z nekaj tehnikami in premišljenim pečenjem dosežemo polnost okusov, svilnate teksture in tisto lepo uravnoteženost, ki jo običajno … eko dežela več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo