Spoznajte torto z najbolj puhastim čokoladnim moussom. Preprost recept, bogat okus in zagotovljeno navdušenje. odprta kuhinja več »
Več iz medija
Najboljši kakavov biskvit, ki vedno uspe (tudi brez posebnega...
To je tisti recept za kakavov biskvit, ki ga hranimo na telefonu, pošiljamo prijateljicam in ga uporabljamo znova in znova. odprta kuhinja več »
Če obožujete čokoladni mousse, morate poskusiti to torto (opozorilo: močno...
Spoznajte torto z najbolj puhastim čokoladnim moussom. Preprost recept, bogat okus in zagotovljeno navdušenje. odprta kuhinja več »
Božanske jabolčne rezine brez peke: kremaste, lahke in pripravljene v...
Obožujete jabolčni zavitek, a bi vseeno poskusili nekaj novega? Pripravite preproste jabolčne rezine brez peke, znane tudi kot jabolčne kremšnite. odprta kuhinja več »
Peposo: toskanski golaž, ki diši po vinu in popru
Enolončnica z govedino, prepojeno z vinom, poprom in česnom. Peposo razkrije pristen okus Toskane. odprta kuhinja več »
Kaj skuhati za martinovo pojedino, če nimaš časa: Tiktok ideja, ki dejansko...
Ideja za martinovo kosilo: hrustljava piščančja bedra in pečeno zelje v eni posodi – izjemno okusno in brez stresa. odprta kuhinja več »
Cassoulet: skoraj kot račji pasulj, ki se kar topi v ustih (klasike z...
Rustikalna francoska jed iz belega fižola in mesa, počasno kuhana do popolnosti. Cassoulet – okus, ki združuje tradicijo in toplino doma. odprta kuhinja več »
Recept za rdeče zelje, ki ostane čudovite barve – skrivnost je v enem preprostem...
Rdeče zelje, ki navduši z okusom in barvo! Spoznajte skrivnost popolne priloge za martinovo. odprta kuhinja več »
Martinova pojedina, ki vedno uspe
Martinova pojedina, ki so jo pripravili in preizkusili naši najboljši avtorji. Uspeh zagotovljen! odprta kuhinja več »

